Miercuri, 03 iulie 2013 la ora 23:15

Mult iubita Mea fiică, războaiele și frământările se răspândesc peste tot pământul precum un foc sălbatic, așa cum a fost prezis. Foarte puține locuri din lume nu vor fi afectate de războaie și de zvonuri de vrajbă.

Pe măsură ce nemulțumirile divizează națiunile, neîncrederea și teama vor continua să provoace neliniște socială, iar legile necreștine care vor fi adoptate în tarile voastre vor continua să mărească numărul de avorturi și crime, ca și actele împotriva Sfintelor Sacramente. Mulți vor fi duși în păcat din cauza acestor legi și foarte curând durerea întunecării sufletelor se va manifesta și puțini vor fi cei care vor putea ignora acest lucru.

De ce, vor întreba ei, de ce este o atmosferă atât de ciudată, din care a dispărut încrederea oamenilor unul față de altul? De ce este atât de greu să ne trăim viața așa cum a fost dictată de Cristos, fără să ne temem că vom fi etichetați drept nebuni? Răspunsul constă în faptul ca țările voastre, nu doar că M-au condamnat pe Mine, din nou, dar au și declarat că păcatul este legitim. Când se întâmplă astfel, Satana și armata sa o iau razna.

Ei au devenit foarte puternici și, prin toate acele legi liberale care aprobă păcatul, ei sunt cu adevărat acceptați iar ca rezultat nu mai poate fi pace în inimile oamenilor. Este ca și cum copiii sunt furați de la părinții lor și luați prizonieri, și li se dau dulciuri pentru a compensa faptul că sunt în captivitate. Oricâte plăceri li se oferă, ele nu le vor aduce mângâiere. Acești copii se vor simți neliniștiți, neîmpliniți și vor tânji să simtă adevărata dragoste pe care numai prezența părinților le-o poate aduce.

Prezența lui Dumnezeu există încă în națiunile voastre, însă pe măsură ce Eu sunt alungat din țările voastre și în curând chiar din bisericile voastre, prin introducerea legilor nefaste, voi veți fi ca niște orfani pierduți care nu au unde-și odihni capul.

Fără Dumnezeu nu există pace. Fără Mine, Isus Cristos, care sunt cu voi prin Învățăturile Mele, voi veți muri încet, înfometați spiritual. Nu permiteți ca aceste legi să oprească devoțiunea voastră pentru Mine, pentru că acum, mai mult ca oricând, Eu voi veni la voi și vă voi da consolarea după care tânjiți.

Vă iubesc. Plâng din cauza disperării voastre și vă promit că această persecuție nu va dura mult.

Al vostru Isus