Joi, 04 iulie 2013 la ora 18:40

Mult iubita Mea fiică, a venit vremea Să intervin energic în lume în acest moment în care păcatul împotriva Mea este foarte mare.

Răbdarea Mea este pusă la încercare, căci Mânia Mea a fost stârnită atunci când împotriva Mea s-au adus cele mai mari ofense. Fiind Creatorul a tot ce e viu, Eu sunt Autorul vieții. Eu o Creez și Eu o voi sfârși conform Voinței Mele Sfinte. Când omul va încerca să intervină împotriva Voinței Mele, atunci Eu voi riposta, pentru că nu voi tolera asemenea ticăloșie.

Vouă, celor care ucideți vreun copil de-al Meu, vă spun: viața voastră va fi întreruptă. Vă voi lua viața nu numai a trupului, ci și a sufletului. Vouă nu vă va fi și nici nu poate să vă fie acordată viața veșnică. Viața pe care voi o răpiți va constitui prăbușirea voastră. Pedeapsa voastră va fi “ochi pentru ochi”.

Luați aminte, voi cei care continuați să distrugeți viața în orice formă. Eu știu ce faceți. Știu că planul avorturilor din întreaga lume este controlat de către un grup dintre voi. Știu că acele țări care se grăbesc să justifice avortul prin intermediul legilor obscene, sunt doar simple marionete. Ele sunt mânuite cu sfori ca să danseze pe muzica Noii Grupări Mondiale, cea care se supune unui singur stăpân. Fidelitatea lor e față de bestie, al cărei mare plan de a distruge sute de milioane de vieți, s-a realizat prin păcatul avortului. Copiii nenăscuți sunt o țintă ușoară în ochii lor. Ei folosesc avortul pentru a interveni împotriva Legilor Mele și a celui mai mare dar lăsat omenirii – darul vieții.

Aroganța oamenilor care sunt uniți cu bestia și se lasă păcăliți de ea, Mă îngrețoșează. Dragostea Mea este puternică, însă planul vostru nelegiuit de a distruge ceea ce este al Meu, va fi curmat într-un mod atât de brusc, încât veți plânge pentru viața voastră. Dacă acum nu veniți la Mine prin Darul Reconcilierii, nu vă Voi arăta Milă. Fiecare dintre voi care aprobă, promovează sau ia parte sub orice formă la suprimarea vieții celor nenăscuți, va suferi aceeași pedeapsă. Dacă distrugeți aceste vieți nevinovate, și viețile voastre vor fi luate. Am privit cu teribilă durere cum continuați de atâta timp să Mă insultați. Timpul vostru s-a terminat iar acum veți fi pedepsiți sever pentru acest act grav împotriva Divinității Mele.

Luați aminte, mai este doar puțin timp pentru a vă dezice de acceptarea avortului. În curând, Mânia Mea se va revărsa peste cele patru colțuri ale Pământului. Din cauza păcatului avortului, oamenii vor suferi cea mai grea pedeapsa. Nicio țară nu va scăpa de aceste pedepse. Numai cele care nu permit avortul vor fi cruțate de la teribila suferință pe care Eu o voi trimite asupra lumii.

Pentru că Eu sunt Autorul Vieții, nici un om nu are dreptul să Mi se opună. Nici unul. Celui care îndrăznește să Mă sfideze, și să Mă imite luând viața, i se va lua viața.

Tatăl vostru, Dumnezeu Cel PreaÎnalt