Vineri, 05 iulie 2013 la ora 14:10

Multiubita Mea fiică, există o religie care îmi provoacă suferință și aceea este falsa religie care o idolatrizează pe fiară. Noua Ordine Mondială este cea mai mare batjocură la adresa Adevăratului Dumnezeu Triunic, iar aceia care aparțin casei satanei au nevoie de foarte multă rugăciune. Ei sunt înșelați ca să creadă că există un alt Dumnezeu, care îi iubește. Lor li se spune că Sfânta Treime este o minciună și iubitul Meu Tată este rău. Ei nu acceptă faptul că El i-a creat, iar capetele lor sunt pline de atât de multe minciuni încât ei nu își vor deschide niciodată mintea față de Adevăr. Din cauza credinței lor în ocult ei sunt ținuți captivi de forțele satanice, care le devorează sufletele și care sunt pline de ură nu numai față de Dumnezeu, dar și față de toți copiii lui Dumnezeu.

Ei se iubesc doar pe ei înșiși și pofta lor de plăcere îi umple de o dorință insațiabilă pentru alte și alte plăceri. Nicio cantitate de plăceri lumești nu îi poate satisface, fapt pentru care ei doresc alte obscenități. Ei găsesc plăcere în a ucide și nu au nicio remușcare în sufletele lor pentru crimele brutale de care se fac vinovați. Influența lor se răspândește pe tot Pământul în fiecare națiune și discipolii diavolului se amestecă printre importanți oameni de afaceri și oameni bogați, guverne, familii regale, organizații, inclusiv în media și instituțiile care apără legea, sistemul judiciar și Biserică.

Vă rog, nu le subestimați puterile. Deși ei sunt puțini și nu se infiltrează chiar în fiecare sector al comunităților voastre, totuși ei vor cauza pagube teribile. Nu numai că ei și-au vândut sufletele diavolului, dar au atras și alte suflete inocente în abisul fiarei și al demonilor săi.

Eu le dăruiesc tuturor celor care Mă iubesc și spun această scurtă Rugăciune a Cruciadei, Harurile pentru a înfrânge acest grup sinistru și puternic care Mă blestemă în fiecare secundă a zilei.

Rugăciunea (112) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru harul salvării

"Mult iubite Isuse, Te chem să acoperi, cu harul Tău special al salvării, sufletele celor care au fost infestați de satana. Eliberează bietele lor suflete de captivitatea malefică de care ei nu pot scăpa. Amin."

Aceste biete suflete vor fi primele care vor susține că fiara este unul de-ai lor și vor cădea cu fața la pământ în adorație față de anticrist. Trebuie să vă rugați foarte mult, cu toții, pentru ca puterea pe care satana o are asupra lor să fie sfărâmată și ca inimile lor să se deschidă către Marea Mea Milostivire.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru harul salvării
Rugăciunea (112) a Cruciadei de Rugăciune

Mult iubite Isuse, Te chem să acoperi, cu harul Tău special al salvării, sufletele celor care au fost infestați de satana.

Eliberează bietele lor suflete de captivitatea malefică de care ei nu pot scăpa... citește tot