Duminică, 07 iulie 2013 la ora 17:35

Mireasa Mea prea iubită, ce importanță are dacă unii strigă la tine sau te blestemă din cauza Numelui Meu? Ce importanță are dacă aceia care proclamă Cuvântul Meu Preasfânt și rămân neclintiți în uniune cu Mine, sunt încătușați și bătuți? Nu știi că Puterea Mea este nemăsurată și Eu nu pot fi înfrânt chiar dacă mi se rup Oasele?

Când doctorul se luptă să salveze viața unui om, el va face tot posibilul pentru a reuși, indiferent cât de greu este. Dacă este întrerupt de alții care încearcă să îl oprească, el, dacă este un doctor dedicat, va ignora toate protestele și va încerca să facă intervenția așa cum crede de cuviință, dacă este convins în adâncul sufletului că poate și va reuși să salveze acea viață. Și va continua până când va vedea roadele muncii sale. Va persevera până când acea viață va fi salvată și apoi, când totul este înfăptuit, doctorul va fi ovaționat cu iubire chiar de către acei oameni care, dintr-un motiv sau altul, au încercat să intervină împotriva eforturilor lui de a menține în viață acel om. Și atunci, toate neplăcerile vor fi date uitării.

Același lucru este valabil și pentru această Misiune Sfântă promisă de către Tatăl Meu pentru a salva viețile copiilor Săi în aceste timpuri din urmă, înainte de A Doua Mea Venire. Așteptați-vă la opoziție față de această Misiune, pentru că dacă nu ar provoca o asemenea opoziție, atunci voi ați ști cu siguranță că Mesajele Mele pentru voi nu ar putea veni de la iubitul vostru Isus.

Când Adevărul este declarat, el nu este acceptat cu ușurință, chiar dacă acesta se regăsește în Cuvântul Lui Dumnezeu. Totuși, când sunt prezentate minciuni deghizate ca să pară adevărate, ele sunt acceptate mai ușor și, în cele mai multe cazuri, sunt întâmpinate cu căldură și cu brațele deschise. Să fiți atenți la minciunile care vă vor fi prezentate de către inamicii Mei, care se auto-declară purtătorii Mei de cuvânt. Ei vă vor îndruma greșit în multe moduri, de teama de a nu fi prinși cu minciuna. Își vor petrece timpul asociindu-și numele cu persoane cunoscute a fi slujitori buni și sfinți – dintre care mulți sunt acum cu mine în cer. Prin asociere, ei vor fi considerați discipoli loiali ai acestor sfinți. Apoi vor repeta Adevărul Învățăturilor Mele, iar asta vă va dezorienta. Veți spune: “Cum se poate una ca asta? Acest om spune adevărul”.

Viclenia bestiei este mai presus de înțelegerea voastră, iubiții Mei discipoli. Ea este atentă să nu se dezvăluie și se ascunde în spatele Adevărului. Când este prezentă într-un sărman suflet înșelat, fiara se va folosi de Adevărul lui Dumnezeu pentru a se ascunde după el, până când va găsi momentul prielnic. Atunci va revărsa obscenități împotriva Cuvântului lui Dumnezeu, însă pentru mulți acest lucru nu va fi vizibil. Priviți în spatele cuvintelor atent construite, și veți detecta minciuna. Aceasta este forța împotriva căreia trebuie să lupte copiii lui Dumnezeu.

Spiritul răului este ca un nor negru, și atunci când el va cobori complet asupra omenirii, va deveni dificil să se facă diferența între bine și rău. Dar Eu vă promit că acest nor va fi ridicat, și când Lumina lui Dumnezeu va străluci prin el, voi veți vedea răutatea în toată urâciunea ei, așa cum este văzută prin Ochii lui Dumnezeu.

Lupta va continua între oamenii care se supun Adevăratului Dumnezeu Unic, deoarece cel rău va crea haos între ei. Pe măsură ce acest grup se divizează în două părți, vor fi alții pentru care trebuie să vă rugați. Sunt acele suflete care sunt atât de departe de Dumnezeu încât nu Îl recunosc nici un pic. Acestea sunt sufletele pierdute pentru Mine, cărora le este dedicată această Misiune Sfântă. Când îi voi salva pe cei care sunt complet pierduți Intervenția Mea îi va salva și pe ceilalți, care nu sunt decât confuzi.

Veniți, adunați-vă toți înaintea Mea, pentru că Timpul Meu vine foarte curând. Nu lăsați pe nimeni să vă întârzie în rugăciunea pentru sufletele care au nevoie cel mai mult de ajutorul vostru.

Al vostru Isus