Miercuri, 10 iulie 2013 la ora 15:26

Copila mea, rugăciunile tale primesc acum răspuns și Fiul meu intervine în favoarea cererii tale speciale. Tu trebuie să te rogi pentru toți oamenii din lume care cred în mod greșit că răul este bine. Acest păienjeniș de minciuni a acoperit omenirea într-o asemenea măsură încât nu mai puteți face diferența între Legile lui Dumnezeu și urâciunea celui rău atunci când se manifestă printre voi.

Oamenii acceptă atât de ușor legi noi, care pretind a fi bune – pentru binele tuturor – când, de fapt, ele ascund un păcat capital în Ochii lui Dumnezeu.

Bătălia se întețește între aceia care susțin Legile lui Dumnezeu și cei care le profanează. Aceia care susțin în public Legile lui Dumnezeu sunt demonizați și declarați cruzi și răi. Înșelăciunea și minciunile de care sunt plini cei care declară că iubesc omenirea se pot vedea clar atunci când ei justifică în public păcatul de moarte. Cât de viclean este cel rău. Atât de puțini oameni înțeleg influența lui în viețile lor și cum le deformează el modul de a gândi.

Fiți alinați, copiii mei, căci eu, Mama Mântuirii îl pot înfrânge pe cel rău aflat printre voi. Voi trebuie să mă chemați de fiecare dată când vă simțiți copleșiți de puterea exercitată de el în națiunile voastre. Eu voi distruge influența lui atunci când aduceți cererea voastră în fața mea.

Vă rog să recitați această Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (113) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a învinge răul în țara nostră

"O Mamă a salvării, vino în mijlocul nostru și acoperă țara noastră cu protecția ta. Zdrobește capul fiarei și alungă influența sa diabolică dintre noi. Ajută-i pe bieții tăi copii rătăciți să se ridice și să spună Adevărul atunci când sunt înconjurați de minciuni. Te rugăm, o Maică a lui Dumnezeu, ocrotește țara noastră și păstrează-ne puternici, pentru a putea rămâne loiali Fiului tău în timpul persecuției noastre. Amin."

Niciodată nu trebuie să acceptați argumente care permit legilor haíne să ia ființă, legi care vă dictează cum să vă trăiți viețile, nu în acord cu Cuvântul lui Dumnezeu. Când aceste legi pătrund în țările voastre, ele distrug suflete.

Aveți încredere în mine, Mama Mântuirii, căci voi salva sufletele celor pe care îi iubiți și a celor cu care lucrați. Chemați-mă și vă promit că voi acoperi națiunea voastră cu Preasfânta mea Mantie.

Mama voastră iubită, Mama Mântuirii

Mesajul contine

Pentru a învinge răul în țara nostră
Rugăciunea (113) a Cruciadei de Rugăciune

Mamă a Salvării, vino în mijlocul nostru și acoperă țara noastră cu protecția ta.

Zdrobește capul fiarei și alungă influența sa diabolică dintre noi.

Ajută-i pe bieții tăi copii rătăciți să se ridice și... citește tot