Miercuri, 10 iulie 2013 la ora 15:41

Draga Mea fiică, războaiele vor izbucni peste tot în Orientul Mijlociu și în curând iubitul Meu Israel va suferi o nelegiuire îngrozitoare. În această parte a lumii vor fi pierderi de vieți la scară largă, pe măsură ce spiritul răului devorează viețile și, în multe cazuri, sufletele copiilor Mei.

Ura copiilor Mei unul față de celălalt, se va revărsa și în alte țări, în timp ce Bătălia de la Armaghedon se va intensifica și va crește, până când va înghiți întreaga lume. Ura, ca rezultat al infestării de către satana și demonii lui, va deveni un semn atât de vizibil încât foarte puține suflete vor fi cele care, indiferent de credința lor față de Mine, Creatorul a toate câte sunt, nu vor simți spiritul răului care se răspândește ca un virus mortal.

Multe dintre războaie, inclusiv luptele în interiorul guvernelor din toate națiunile, vor izbucni în același timp. Mâinile Mele au coborât deja cu pedepse mai ușoare, și să știți că Eu îi voi zdrobi pe cei care Îmi rănesc copiii. Bătălia pentru suflete va crește și se va răspândi în multe moduri.

Minciunile cu care sunteți hrăniți în ceea ce privește economia voastră sunt concepute să vă înșele și să vă lipsească de ceea ce dețineți. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca să îi opresc de la a vă lua totul, pe cei care vă controlează valutele. Să știți că în timp ce Mâna Mea Dreaptă aruncă pedepse asupra celor nemernici, Mâna Mea Stângă vă va ridica și vă va lua sub Protecția Mea iar Eu Mă voi îngriji de voi.

Schimbările prezise în Cartea Mea Sfântă sunt prezentate acum în lume. Războaiele se vor dezlănțui, viețile se vor pierde, terenurile vor suferi tulburări ecologice, recoltele vor scădea și mulți dintre voi vor fi persecutați de către guvernele voastre. Cea mai grea luptă va fi cea spirituală în care toate eforturile vor fi făcute pentru a vă întoarce împotriva Mea.

Tatăl vostru, Dumnezeu Cel Preaînalt