Joi, 11 iulie 2013 la ora 13:57

Prea iubita Mea fiică, permite-Mi să te atrag aproape de Inima Mea Preasfântă, deoarece dacă Îmi permiți să fac aceasta Eu voi insufla în sufletul tău Haruri speciale. Apoi, Lucrarea Mea va da mai multe roade care se vor coace și vor irumpe în abundență pe întreg Pământul.

Rodul care vine de la Mine determină convertire și înmoaie inimile celor mai împietriți, când aceștia îl gustă. Atunci când ei îl mănâncă, el îi va uni cu Mine într-un mod care le va aduce multă pace. Pacea pe care Eu v-o promit tuturor celor care Mă ascultați acum când vorbesc cu voi, va fi armura voastră împotriva urii.

Voi, inclusiv sufletele care nu au auzit niciodată de aceste Mesaje dar care Mă iubesc cu adevărat, veți fi cuprinși de această pace și, ca urmare, veți deveni imuni la vocile celor care urlă la voi din cauză că sunteți ai Mei. Atunci când sunteți una cu Mine, Vă promit că pentru fiecare insultă și durere pe care trebuie să o îndurați pentru că proclamați Cuvântul Meu Sfânt, Eu vă voi înălța, vă voi păzi și vă voi proteja. Voi vă veți bucura de o viață minunată în Noul Meu Paradis, unde toți vor cânta împreună pentru iubirea și slava lui Dumnezeu.

Nu aveți de ce vă teme de Mine, însă vă cer să petreceți timp în rugăciune pentru sufletele celor care sunt confuzi și, în unele cazuri, pierduți. Aceia care sunt separați de Mine trebuie să se întoarcă la Mine, iar prin recitarea de către voi a Cruciadei Mele de Rugăciuni Eu îi voi putea salva.

Mergeți, iubiții Mei discipolii, și să știți că voi sunteți în Inima Mea, iar Eu Sunt în inimile voastre.

Al vostru Isus