Duminică, 14 iulie 2013 la ora 23:50

Prea iubita Mea fiică, când Eu îți dau Darul de a-i vedea pe copiii Lui Dumnezeu, peste tot unde mergi, prin Ochii Lui Dumnezeu, acest lucru se întâmplă cu un motiv anume.

De fiecare dată când vezi un copilaș și simți Iubirea Mea cum îți curge prin vene, aceasta e Iubirea Mea pentru el. Când vezi un adolescent mergând și râzând cu prietenii săi și simți un val de iubire maternă pentru el, atunci să știi că simți Iubirea Lui Dumnezeu. Când vezi oameni mai în vârstă și simți în continuare această iubire, este din nou Iubirea Mea cea pe care o simți.

Când privești acele suflete care stârnesc durere mare în ceilalți prin răutatea lor și simți milă pentru ei, să știi că aceasta este Iubirea Mea care curge prin tine. Să știi că cei care Mă sfidează în toate modurile posibile, chiar și ei Mă umplu de Iubire pentru ei, căci cum aș putea Eu să îi reneg? Ei sunt ai Mei. Îi iubesc. Plâng pentru ei. Tânjesc după ei. Mă mistuie grija lor. Ei îmi provoacă o teribilă durere, însă voi lupta cu cel rău pentru aceste biete suflete până la cea din urmă suflare a lor pe acest pământ.

Orice a primit viață de la Tatăl Meu este al Lui. Ceea ce este al Lui este al Meu. Eu am murit pentru ei, chiar dacă ei m-au blestemat. Ei fac asta și acum. Eu tânjesc după ei. Fără ei nu Mă pot simți întreg. De aceea Eu aș trece bucuros prin Răstignirea Mea iar și iar, dacă aș putea să-i atrag în Brațele Mele.

Cum să Mă pot odihni, fiica Mea, fără bucuria convertirii lor? Însă ei trebuie să vină la Mine prin propria lor voință liberă. Eu îi pot acoperi cu Iubirea și Harurile Mele. Le pot inunda sufletele cu orice Har, dar pentru ca să accepte asemenea Daruri, ei vor trebui să se supună Voii Mele Sfinte și să se abandoneze Mie. Eu nu Îmi pot folosi Divinitatea pentru a le impune Voia Mea, însă ceea ce pot face, prin Generozitatea Tatălui Meu, este să iau sufletele Mele alese și să le rog să-și asume Durerea Mea, în schimbul acelor suflete. Această intervenție miraculoasă va fi una dintre căile prin care Eu voi putea salva cea mai mare parte a omenirii.

Mult iubita Mea fiică, roagă-te Mie, Isus al tău, pentru puterea de a-Mi oferi și mai multă suferință. Dacă accepți această cerință specială, Îți promit solemn că Voi salva cu zeci de milioane mai multe suflete. Nu îți fie teamă. Vei fi puternică și vei face aceasta cu bucurie în inimă de data aceasta.

Du-te, fiica Mea, acceptă Cererea Mea. Să nu îți fie frică, căci Îmi vei aduce cea mai mare bucurie dacă Îmi încredințezi aceste noi încercări. Eu voi fi Cel care va îndura aceste dureri, nu tu. Durerea ta va fi scurtă, dar prin acceptarea ei, Eu Îmi pot realiza dorința de a-i salva pe bieții Mei copii, care sunt separați de Mine.

Mulțumesc că ai răspuns Chemări Mele. Deschide-ți inima cererii Mele și Eu te voi ajuta la fiecare pas. Pentru tine aceasta va fi doar o altă încercare, în curând dată uitării. Pentru Mine înseamnă suflete care ar fi mers în iad, dar care în schimb vor fi ale Mele în Împărăția Mea.

Al vostru Isus