Luni, 15 iulie 2013 la ora 17:52

Multiubita Mea fiică, trebuie să Mă adresez preoților Mei, care acum încep să își dea seama că Eu Sunt Cel care vorbește lumii prin aceste mesaje în acest moment.

Trebuie să fiți atenți. Trebuie să respectați regulile Bisericii Mele pe Pământ atâta timp cât acestea rămân așa cum au fost și nu se schimbă. Nu vă simțiți descurajați, pentru că ați fost îmbogățiți cu Darul Duhului Sfânt. Când vi se va cere să Mă renegați, o vor face într-un mod subtil, dar fatal. Vi se va spune că este spre binele tuturor și că această nouă abordare atotcuprinzătoare este doar un mijloc pentru atingerea unui scop – acela ca omenirea să fie în sfârșit unită, prin mijloace pașnice.

Toate celelalte religii, crezuri, credințe și doctrine care se închină Tatălui Meu, dar care nu Mă recunosc pe Mine, Isus Cristos, vor fi luate sub aripa antipapei. Prin puterea fiarei – căci așa face ea – veți fi ademeniți să-i îmbrățișați pe frații și surorile voastre. Vi se va spune că toate credințele care Îl venerează pe Dumnezeu sunt unite, ca una, în Ochii lui Dumnezeu. Când veți obiecta, veți fi certați. Când veți explica faptul că singura cale către Dumnezeu, Tatăl Meu iubit, este prin Isus Cristos, vi se va spune:

“Nu înțelegi că Dumnezeu îi iubește pe toți copiii Săi, de aceea, dacă nu arăți dragoste și compasiune pentru Biserica Sa îmbrățișându-i pe ei – incluzând credințele lor – ești un ipocrit.”

Acum, trebuie să știți aceasta. Când veți accepta că toate religiile trebuie îmbrățișate ca una singură – că trebuie să vă dați la o parte pentru a arăta respect pentru acele credințe care nu Îl recunosc pe Fiul omului, atunci vă veți face vinovați de un teribil păcat. Atunci Mă veți renega.

Acelora care poate vor fi înșelați, să știți că vor apărea alte semne care vor indica un singur lucru – Divinitatea Mea nu va mai fi proclamată.

Bisericile voastre vor vedea apărând noi cruci, cu capul fiarei cuprins în ele; altarele voastre vor fi schimbate și vor fi o bătaie de joc la adresa Mea. De fiecare dată când veți vedea simboluri noi și neobișnuite în Bisericile Mele, priviți cu atenție, pentru că fiara este arogantă și se mândrește cu răutatea ei expunând semne care o onorează pe ea.

Aceia dintre voi care sunteți vigilenți în privința acestei înșelătorii vă veți trezi atrași în niște practici care nu Mă venerează. Ei își vor ascunde adevărata intenție, care va fi aceea de a venera pe satana și spiritele sale malefice.

Semnele au început. Acțiunile despre care vorbesc urmează încă să se petreacă, dar ziua când vi se va cere să Îmi negați Divinitatea nu este departe. Trebuie să vă țineți ochii deschiși asupra celor care spun că vin în Numele Meu, dar care în schimb se închină fiarei, pentru că ei deja și-au întins aripile. Ei conduc în rândurile voastre, dar atât de mulți dintre voi nu pot vedea încă urâciunea. Dar, dacă Mă iubiți, vă voi acorda Harurile pentru a vedea Adevărul, pentru că Eu nu vă voi părăsi niciodată. Timpul este aproape și voi trebuie să vă pregătiți pentru că întunericul va coborî în curând. Aceia dintre voi care sunt binecuvântați cu Lumina lui Dumnezeu vor suferi din cauza dușmanilor Mei.

Amintiți-vă aceste Cuvinte, recitați-le și eu vă voi revela Adevărul prin Darul Duhului Sfânt.

Rugăciunea (114) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru preoți: pentru a primi Darul Adevărului

"Dumnezeul Meu, deschide ochii mei. Permite-mi să văd dușmanul și închide inima mea în fața înșelăciunii. Isuse drag, mă predau cu totul Ție. Mă încred în Milostivirea Ta. Amin"

 Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru preoți: Pentru a primi Darul Adevărului
Rugăciunea (114) a Cruciadei de Rugăciune

Preoți, (...) amintiți-vă aceste cuvinte, recitați-le, iar Eu vă voi dezvălui Adevărul prin Darul Duhului Sfânt.

Isus @ 15 iul 2013, 17:52

Domnul meu, deschide ochii mei.

Permite-mi să văd dușmanul și... citește tot