Duminică, 15 mai 2011 la ora 17:00

Scumpa Mea fiică, atrag atenția tuturor credincioșilor Mei să dezaprobe activitatea mișcării New Age, care a cuprins întreaga lume.

Creștinismul a fost întotdeauna o țintă primordială pentru atacul satanei. Pentru că el este atât de viclean, va încerca mereu să-i ademenească pe cei cu sufletele goale și rătăcite spiritual. El va încerca întotdeauna să-și prezinte minciunile ambalate în ceva ce pare iubire. Apoi va încerca să controleze gândirea copiilor Mei folosind tactici păgâne antice destinate să le elibereze gândurile de așa-zisul stres al vieții moderne. Fiți atenți, toți cei care cedați și vă supuneți unor practici ce pretind că vă aduc starea mentală într-o etapă de inconștiență, în numele meditațiilor. Odată ce permiteți minții voastre să fie controlată în acest mod, satana și demonii lui pot intra atât de silențios încât nu vă veți da seama, atât de lină va fi tranziția.

Evitați orice practici spirituale străvechi, inclusiv folosirea cărților de tarot

Foarte multe suflete sunt însetate după îndrumare spirituală. În încercarea de a da un sens vieții lor, se lasă fără să își dea seama să participe la practici ce echivalează cu păgânismul. Orice dogmă falsă care vă încurajează să credeți că pacea inimii și a sufletului pot fi dobândite prin străvechi practici spirituale, trebuie evitată cu orice preț. Învățați să le recunoașteți drept ceea ce sunt ele de fapt.

Cristalele, meditația, reiki, yoga, cărțile de tarot, credința în îndrumători spirituali, metafizică și așa numiții vindecători prin credință vă ademenesc să credeți într-o existență superioară alternativă, în afară de cea creată de Dumnezeu Tatăl Veșnic.

Avertizare cu privire la maeștrii spirituali

Astăzi mulți dintre voi, care căutați constant confortul psihic în practica spirituală de a vă lăsa îndrumați de îngeri, trebuie să fiți foarte atenți, căci atunci când veți auzi termeni precum maeștri spirituali, puteți fi siguri că acești îngeri nu vin din Rai. Acești maeștri spirituali nu sunt altceva decât îngeri căzuți și provin din întuneric. Totuși vi se va spune și veți fi asigurați că ei provin din lumină. Acesta este spiritualism păgân și dacă vă lăsați viața în seama lui, vă va atrage în adâncurile întunericului tocmai atunci când vă așteptați mai puțin. Satana prezintă aceste minciuni întunecate cu mare grijă, pentru ca voi să credeți mereu că aceste lucruri sunt bune. Ele vă sunt prezentate ca benefice pentru stima față de sine, pentru încredere și controlului asupra vieții personale, însă toate astea sunt minciuni. Aceste practici nu numai că vă îndepărtează de Adevăr, dar vă și aduc o mare nefericire odată ce spiritele malefice pătrund în sufletele voastre, ca urmare directă a acestor practici.

Sfânta Scriptură avertizează asupra pericolului magiei

Adevărul nu poate fi niciodată diluat. Învățăturile transmise omului prin intermediul Sfintei Scripturi avertizează omenirea în privința pericolelor magiei, ale practicii prezicerii și a adulării unor falși dumnezei. În lumea de azi aceste practici sunt prezentate ca fiind inofensive, dar necesare pentru bunăstarea voastră spirituală. Multe suflete blânde găsesc o atracție naturală spre practicile New Age datorită fațadei de iubire falsă emanată de ele. Nimic nu ar putea fi mai departe de Adevăr.

Avertizări referitoare la devotamentul fanatic față de îngeri

Nu uitați că satana și îngerii lui căzuți sunt cei care cu meticulozitate și viclenie v-au atras către aceste minciuni de care nu sunteți conștienți. Acelora dintre voi care promovează aproape fanatic devotamentul față de îngeri le spun următoarele: de ce nu răspândiți mai întâi Cuvântul Lui Dumnezeu, al Tatălui Meu Veșnic? Oare această obsesie îngerească nu este o altă formă de idolatrie? Da, este firesc să vă rugați pentru ajutorul sfinților îngeri însă, puneți-vă întotdeauna întrebarea: oare devotamentul meu față de îngeri nu este cumva în detrimentul celui pe care ar trebui să-l am față de Isus, sau Dumnezeu Tatăl Veșnic? Dacă este așa, atunci mă ofensați pe Mine, Divinul vostru Mântuitor, Isus Cristos.

Treziți-vă din minciunile spiritualismului. Acei îngeri, care vă atrag prin acest fel de practici, nu provin din Cer sau din Lumină. Par să provină din lumină, dar asta nu este decât înșelătoria folosită de satana și demonii săi ca să-și camufleze ingenios faptele.

Rețineți o ultimă lecție. Oricât ați îmbrăca practicile păgâne ca să dați impresia că adorați Lumina Lui Dumnezeu, totul va fi o minciună. Această minciună, precum și adepții care vă conving să luați parte la această călătorie bizară spre un tărâm spiritual, altul decât cel al Tatălui Meu, vă vor conduce atât de aproape de satana, încât de la un anumit punct înainte, nu va mai exista cale de întoarcere.

Singurul ținut al Iubirii Lui Dumnezeu care există în afara Pământului este Raiul. Orice altceva vi s-ar spune, nu este adevărat. Satana însă vrea ca voi să credeți că există și altul. Realitatea este că el atrage toate sufletele credule și superstițioase în întunericul Iadului, alături de el și de îngerii săi căzuți – totul în numele falsei iubiri.

Nu uitați că Iubirea, Adevărata Iubire, poate veni doar de la Dumnezeu, Tatăl Veșnic.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos