Luni, 16 mai 2011 la ora 11:30

Iubita Mea fiică, în sfârșit îți dai seama că fără Mine nu ești nimic. Prin harurile Mele primești viață în Împărăția Tatălui Meu. Fără Prezența Mea, viața ta ar fi goală și lipsită de orice sens real. O, cât de mult mi-ar plăcea ca toți copiii Mei să înțeleagă viața pe care Eu pot să le-o aduc, în special prin Sacramentul Sfintei Euharistii. Căci numai când Mă primiți în sufletele voastre fragile, prin Pâinea și Vinul Divin, veți simți cu adevărat Iubirea Mea. Această iubire vă va întări, nu numai în suflet, ci și în minte. Prezența Mea vă va înălța ca să deveniți adevărați discipoli ai Mei.

Un discipol al Meu care nu Mă primește regulat prin acest Preasfânt Sacrament va fi ca un vas umplut doar pe jumătate. Aveți nevoie de Trupul și Sângele Meu, care a fost vărsat pentru voi toți, ca să vă umpleți cu Adevărata Mea Prezență. Fără Ele nu veți fi în stare să găsiți puterea adevărată pentru a vesti în mod desăvârșit Gloria Mea.

Copii, trebuie să înțelegeți că a crede în Existența Mea este doar o parte a călătoriei voastre spirituale. Sunt încă multe lucruri pe care trebuie să le înțelegeți. Numai dacă vă refuzați plăcerile trupului veți deveni cu adevărat împliniți. În virtutea faptului că satana controlează omul prin tentațiile trupului, tot așa voi ar trebui să îi refuzați accesul la acele plăceri pe care poate le căutați. Postul este unul dintre cele mai puternice moduri de a vă scăpa sufletul de satana și de demonii săi. Atât de puțini oameni în lume se angajează să aducă această jertfă, deși este foarte simplă și nu dăunează sănătății voastre.

O zi de post pe săptămână vă va aduce haruri deosebite. Dacă faceți mici sacrificii în onoarea Mea, Divinul vostru Mântuitor, nu numai că veți salva suflete, ci veți și ajunge mai aproape de Mine. Alte jertfe, cum ar fi renunțarea la bunurile materiale, vă vor aduce mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Copiii Mei, viața voastră n-ar trebui să se învârtă în jurul bunurilor materiale, mai ales dacă sunt în surplus față de nevoile voastre reale. Dacă veți accepta doar nevoile elementare, iar timpul Mi-l veți dedica Mie, veți simți mulțumirea adevărată. Dar nu numai atât, ci pentru prima dată în viață veți înțelege ce înseamnă adevărata libertate. Nu uitați că satana controlează omul prin dorințele sale trupești, cum ar fi hrană, îmbrăcăminte, sex, case, mașini, vacanțe, viață luxoasă, muzică, alcool și idolatrizarea persoanelor celebre. Dacă acceptați că acestea sunt doar simple iluzii, atunci veți înțelege că nu ar trebui să vă petreceți timpul aici pe Pământ cu astfel de lucruri inutile.

Timpul vostru aici pe Pământ este doar o parte călătoriei spre veșnicie. O viață de un tip diferit va continua pentru voi după moarte. Indiferent dacă oamenii cred sau nu în Dumnezeu, Tatăl Veșnic, sufletul lor va exista în continuare și după moarte.

Căutați acum Lumina astfel încât sufletul vostru să simtă adevărata fericire în veșnicie și să primească un loc demn în Paradis. Ca să atingeți acest nivel de sfințenie spirituală, vă rog să faceți sacrificii ale trupului, cât timp sunteți încă în viață pe Pământ. Oferiți, de asemenea, toate suferințele din viața voastră pentru sufletele pierdute, și veți culege recompensele ce vă așteaptă în viața de apoi.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos