Joi, 18 iulie 2013 la ora 19:14

Copila Mea, doresc să se facă cunoscut că, de acum încolo, Mă veți numi după ultimul titlu, oferit mie de Fiul meu, pe Pământ. În această Misiune Finală, voi fi menționată, pentru totdeauna, ca fiind Mama Mântuirii.

Va fi creată a Mea Imagine și va fi bătută în Medalie unde, pe o parte, eu voi fi reprezentată cu soarele în spatele capului meu pe care va fi așezată o cunună de spini împletită din 12 stele. Pe reversul Medaliei, doresc să fie reprezentată Preasfânta Inimă a Fiului meu cu cele Două Săbii ale Salvării, care vor fi încrucișate de o parte și de alta.

Săbiile Salvării vor avea două scopuri. Prima Sabie va ucide fiara și mi s-a dat autoritatea să fac asta în Ziua cea de pe Urmă. Cealaltă Sabie va străpunge inimile celor mai îndârjiți păcătoși și va fi Sabia prin care sufletele lor vor fi salvate.

Această Medalie va fi disponibilă în cantitate mare, iar atunci când vor fi primite de către cei care le caută, acestea vor trebui să fie binecuvântate de un preot și apoi date liber [n.t. în engleză în original „given freely”] altora. Medalia Salvării oferă Darul Convertirii și al Salvării.

Toți cei care primesc Medalia Salvării trebuie să recite această Rugăciune a Cruciadei pentru Darul Convertirii.

Rugăciunea (114) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Darul Convertirii

"O Mamă a Mântuirii, acoperă-mi sufletul cu Lacrimile tale de Mântuire. Scapă-mă de îndoieli. Înalță inima mea ca să simt Prezența Fiului Tău. Adu-mi pace și mângâiere. Roagă-te ca eu să fiu cu adevărat convertit. Ajută-mă să accept Adevărul și deschide-mi inima ca să primesc Milostivirea Fiului tău, Isus Cristos. Amin."

Copila mea, te rog fă ca această Medalie să fie proiectată și realizată. Eu te voi călăuzi la fiecare pas al drumului și apoi trebuie să te asiguri că va fi disponibilă peste tot în lume.

Mergi în pace pentru a-L sluji pe Fiul Meu.

Mama voastră, Mama Mântuirii

Mesajul contine

Pentru Darul Convertirii
Rugăciunea (115) a Cruciadei de Rugăciune

Toți cei care primesc Medalia Mântuirii trebuie să recite această rugăciune.

Mama Mântuirii @ 18 iul 2013, 19:14

Mamă a Mântuirii, acoperă-mi sufletul cu lacrimile tale de Mântuire.

Scapă-mă de îndoieli... citește tot