Sâmbătă, 20 iulie 2013 la ora 00:45

Copila mea, pe măsură ce tulburarea din interiorul credinței Creștine se intensifică, vor rămâne totuși cei loiali Fiului meu, care, prin forța credinței lor, vor păzi și proteja Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu.

Căderea Romei îi va duce pe mulți în rătăcire și îi va face ca, fără să vrea, să întoarcă spatele Fiului meu, Isus Cristos. Ei vor cădea în rătăcire pentru că vor accepta doctrine noi, care nu vin de la Dumnezeu. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru cei din bisericile Creștine care vor cădea în capcana acceptării minciunilor ce li se servesc de către aceia care pretind că au fost aleși de Fiul meu să proclame Cuvântul Său.

Toate aceste lucruri au fost prezise vizionarilor de-a lungul secolelor și totuși mulți dintre voi refuză să accepte aceste profeții. Eu am avertizat omenirea în legătură cu aceste zile întunecate care vor veni, pentru că Fiul meu dorește ca voi să fiți pregătiți împotriva îngerilor căzuți care vor infesta Biserica de pe pământ. Lacrimile mele cad în torente pentru că atât de mulți slujitori sfințiți din Biserică nu recunosc aparițiile mele. Aceste apariții au fost aprobate de către Dumnezeu pentru a face omenirea să conștientizeze pericolele ce pândesc sufletele dacă nu li se dă Adevărul dinainte.

Profețiile date vouă la La Salette și Fatima sunt de o foarte mare importanță. De ce atât de mulți dintre cei care pretind că mă iubesc pe mine, mama lor, ignoră ceea ce am spus lumii? Voi nu ați ascultat și v-ați lăsat înșelați.

Este timpul să vă aduceți aminte că întunericul care învăluie Biserica Fiului meu pe pământ este cauzat de cel rău, care i-a înșelat pe mulți. Acest întuneric nu poate veni de la Fiul meu și, prin urmare, Trupul Său Mistic – Biserica Sa – rămâne intact. Cei care rămân credincioși Trupului Său Mistic nu vor devia de la Adevăr. Cei care trădează Biserica Fiului meu și resping Învățăturile Sale adoptând noi practici, care sunt insultătoare pentru Isus Cristos, se separă de Milostivirea Sa.

Trebuie să știți că atunci când Crucea Fiului meu va fi schimbată ca să arate diferit și când modul în care Sacrificiul Liturghiei va fi schimbat în numele modernității, atunci veți vedea lipsa de respect pentru Fiul meu în felul în care lucrurile sunt prezentate.

Nu trebuie să Îl trădați niciodată pe Fiul meu. El a suferit atât de mult și totuși, unii din Biserica Sa vor cădea în eroare și Îl vor răstigni din nou. Când veți fi martorii acestor evenimente veți ști că timpurile se schimbă și că va urma bătălia finală între Dumnezeu și fiară.

Mama voastră iubită, Mama Mântuirii