Luni, 22 iulie 2013 la ora 19:09

Mult iubita Mea fiică, Mă adresez acum tuturor oamenilor tineri din lume, de toate credințele și religiile.

Eu sunt Isus Cristos, Salvatorul lumii, și curând Mă voi face cunoscut vouă. Odată ce se va întâmpla acest lucru, în timpul unui eveniment supranatural, care va fi trăit peste tot în lume în același timp, veți afla Adevărul.

Poate că nu acceptați Chemarea Mea de acum. Poate nu Mă primiți în viața voastră de zi cu zi, însă când Îmi veți simți Iubirea, nimic altceva nu va mai conta pentru voi. Timpul pentru a Doua Venire este aproape. Acest eveniment, când Voi veni să aduc Pacea, pentru că voi vesti Noul Paradis, vă va copleși cu o bucurie pe care nu ați trăit-o nicicând până acum. Vă voi aduce o viață mai presus de visele voastre – o viață care se întrezărește a fi tot ceea ce vă doriți.

Nu trebuie să vă temeți de A Doua Venire, căci ea va fi prilej de mare bucurie. Aceasta este Promisiunea Mea. Nu trebuie niciodată să vă îngrijorați sau să credeți că se sfârșește viața – că vi se va refuza timpul pe care acum în lume voi îl considerați ca fiind de la sine înțeles – căci viața de-abia va începe. De această dată nu vor exista suferință, durere, mânie, ură sau neînțelegeri. Dragostea va înflori și va aduce cu ea o viață de o frumusețe fără seamăn, în care veți trăi în unitate, iubire și pace împreună cu cei pe care îi iubiți.

Eu pregătesc lumea pentru acest mare eveniment, care a fost profețit. Pentru a fi pregătit – atunci când într-o clipită, lumea se va schimba pentru totdeauna – trebuie să vii la Mine. Pentru a primi această nouă viață în Noul Paradis, în care vei avea un suflet și un trup perfect, trebuie să Mă rogi să îți curăț sufletul. Pentru ca Eu să pot face acest lucru, trebuie să Mă rogi să îți iert păcatele. E simplu. Eu știu că tu ești păcătos. Tu știi că ești păcătos, dar acest lucru nu trebuie să te separe niciodată de Mine.

Dacă ești îngrijorat sau temător, spune-Mi mie grijile tale și Eu îți voi alina durerea. Ai încredere în Mine și Eu îți voi deschide ochii asupra Adevărului despre viitorul Tău glorios. Când Pământul va fi înnoit și va fi anunțată A Doua Venire, Eu voi aștepta să te întâmpin. Te voi iubi mereu, căci pentru tine Eu am renunțat la Trupul Meu, când le-am permis să Mă răstignească. Pentru că Te iubesc atât de mult, nimic nu ar trebui să te împiedice să Mă chemi acum. Aștept chemarea ta.

Al vostru Isus