Luni, 22 iulie 2013 la ora 20:17

Copila mea, înșelătoria pe care lumea o va avea de înfruntat va fi așa de dificil de sesizat, încât numai cei care se predau complet lui Dumnezeu și își pun toată încrederea în Fiul meu vor putea înfrunta încercările care le stau în față.

Eu am dat lumii profețiile din 1917, însă ultimul secret de la Fatima nu a fost dezvăluit, într-atât de terifiant a fost el considerat de către cei din cadrul Bisericii Catolice.

Ultimul secret de la Fatima rămâne încă necunoscut pentru copiii lui Dumnezeu, deși eu am revelat anumite părți din el în 26 ianuarie 2012. Foarte puțini din cadrul Bisericii au cunoștință de el. Acum trebuie revelată următoarea parte a ultimului secret de la Fatima, pentru ca eu să pot avertiza omenirea asupra consecințelor pe care le va avea ignorarea Intervenției Mele în salvarea sufletelor.

Biserica a fost infestată de către inamicii lui Dumnezeu, din interior. Ei – și există 20 dintre ei care controlează din interior – au creat cea mai mare înșelătorie. Ei au ales un om, care nu este al lui Dumnezeu, în timp ce Sfântul Părinte căruia îi fusese acordată coroana lui Petru a fost îndepărtat cu grijă.

Detaliile pe care Eu le-am dezvăluit arătau că la sfârșitul timpurilor vor fi doi oameni care vor purta Coroana lui Petru. Unul dintre ei va suferi din cauza minciunilor care au fost inventate pentru a-l discredita și care aproape că îl vor transforma într-un prizonier. Al doilea ales va aduce distrugerea, nu numai a Bisericii Catolice, ci a tuturor bisericilor care îl onorează pe Tatăl meu și acceptă Învățăturile Fiului meu, Isus Cristos, Salvatorul lumii.

Nu poate fi decât un singur cap al Bisericii pe pământ, care a fost autorizat de către Fiul meu și care trebuie să rămână papă până la moarte. Oricare altul care pretinde a sta în scaunul lui Petru este un impostor. Această înșelătorie nu are decât un singur scop, acela de a îi preda suflete lui Lucifer, și a mai rămas puțin timp pentru ca să poată fi salvate acele suflete care nu vor fi destul de înțelepte.

Copilași, trebuie ca acum să nu dați atenție decât unei singure avertizări: Nu vă abateți de la Învățăturile Fiului meu. Puneți-vă întrebări asupra fiecărei doctrine noi care vă poate fi prezentată și care pretinde că provine de la Biserica de pe pământ a Fiului meu. Adevărul este simplu. El nu se schimbă niciodată. Moștenirea pe care v-a transmis-o Fiul meu este foarte clară. Să nu permiteți nimănui să vă întunece judecata.

Curând, profețiile de la Fatima vor începe să aibă înțeles. Totul se întâmplă acum în fața unei lumi neîncrezătoare, dar din păcate, foarte puțini vor înțelege aceasta înainte de a fi prea târziu. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă Preasfântul meu Rozar, cât mai des posibil, în fiecare zi, pentru a diminua efectele răului care vă înconjoară.

Iubita voastră Mamă, Mama Mântuirii