Marți, 23 iulie 2013 la ora 15:30

Mult iubita Mea fiică, încercările pe care va trebui să le înfrunți sunt din cauză că Eu îți revelez secretele cuprinse în Cartea Apocalipsei și ele nu vor fi plăcute. Adevărul poate fi foarte supărător și tulburător pentru mulți. Adevărul va provoca lacrimi de disperare, lacrimi de tristețe și suferință mare.

Pe de altă parte minciunile îți pot da pentru un timp un fals sentiment de securitate. Chiar dacă ele sunt prezentate fiind învelite într-un limbaj iubitor și gesturi nobile, în inima ta vei simți că nu e în regulă, însă ele vor fi acceptate de oameni mai ușor decât Adevărul.

Atunci când unor oameni li se spune că au fost infestați cu o boală în fază terminală, ei au două posibilități. Ei pot să accepte Adevărul, își pot pregăti sufletele, petrecând timp cu familiile lor, căutând Iertarea Mea și apoi să aștepte acea zi. Când ei fac astfel, cu toate că poate fi înfricoșător, ei vor avea pace în sufletele lor pentru că au acceptat Adevărul. Aceste suflete nu vor avea de ce să se teamă de Mine. Dacă însă ei vor respinge Adevărul, și vor crede în leacuri magice și în falși dumnezei despre care cred că le vor fi de folos în vindecarea lor miraculoasă, vor fi foarte dezamăgiți. Aceste suflete, orbite de așa-numita gândire pozitivă, cred că dacă ei înșiși vor să se facă bine, atunci totul va fi bine. Ceea ce ei nu înțeleg este că trebuie să Mă cheme pe Mine, Isus, dacă vor să fie vindecați. Eu voi răspunde rugăciunilor lor, însă numai dacă cererea este spre binele sufletelor lor. Aceste suflete care refuză să accepte Adevărul bolii lor și care nu se întorc la Mine, vor fi pierdute. Ele vor pierde timpul care li s-a acordat pentru a-și pune casa în ordine pe pământ. Același lucru e valabil și despre Cuvântul Meu, Adevărul dat vouă acum. Eu am dat lumii Adevărul în timpul Meu pe pământ și Am fost respins. Mulți m-au urmat pe Mine, însă ei vor cădea pradă înșelăciunii pentru că Adevărul care li s-a dat în acele timpuri va fi acum contestat de către inamicii lui Dumnezeu. Ei vor respinge în curând Adevărul și nu vor fi capabili să accepte Avertismentul Meu, dat lumii în acest moment.

Vă chem pe toți acum nu ca să vă dezvălui noi Învățături pentru că asta nu e necesar. Vouă vi s-a dat Adevărul, însă acum Eu intervin ca să vă reamintesc acest Adevăr. De asemenea vin să vă avertizez despre atrocitățile diabolice care vă vor fi impuse din cauza iubirii voastre pentru Mine.

Nu-mi întoarceți spatele, Mie, Isus Cristos, căci acum mă adresez vouă numai că să vă protejez. Eu nu vreau să vă tulbur dar voi continua să vă amintesc Adevărul, iar și iar.

Când veți realiza că sufletele voastre devin agitate, ca rezultat al noilor reguli care vă vor fi prezentate de către cei care spun că sunt ai Mei, atunci trebuie să Mă chemați pe Mine prin această rugăciune.

Rugăciunea (116) a Cruciadei de Rugăciune: Salvează-mă de răutatea minciunilor

"Isuse drag, ajută-mă. Mă înec în lacrimi de durere. Inima mea este confuză. Nu știu în cine să mă încred. Te rog umple-mă cu Duhul Tău Sfânt ca să pot alege calea corectă către Împărăția Ta. Ajută-mă, Isuse drag, să rămân mereu credincios Cuvântului Tău care a fost dat lumii de către Petru, și niciodată să nu mă abat de la ceea ce Tu ne-ai învățat, sau să neg moartea Ta pe Cruce. Isuse, Tu ești Calea. Arată-mi Calea. Îmbrățișează-mă și du-mă pe Calea Marii Tale Milostiviri. Amin."

Isus al vostru

Mesajul contine

Salvează-mă de răutatea minciunilor
Rugăciunea (116) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, ajută-mă.

Mă înec în lacrimi de durere.

Inima mea este confuză.

Nu știu în cine să mă încred.

Te rog, umple-mă cu Duhul Tău Sfânt ca să pot alege calea corectă către Împărăția Ta.

Ajută-mă, Isuse... citește tot