Joi, 25 iulie 2013 la ora 18:52

Fiica mea, este important să nu-și piardă curajul copiii mei când se vor confrunta cu suferința pe care o vor avea de îndurat atunci când Biserica Fiului meu va fi aruncată în sălbăticia pustietății.

Eu sunt Femeia din Cartea Apocalipsei, îmbrăcată în soare, care dă naștere Copilului. Copilul este Isus. Trupul Mistic al Fiului meu Isus este Biserica Lui pe Pământ. Biserica Fiului meu e răpită și în curând Trupul Lui nu va mai fi prezent acolo. Această pustiire va sfâșia inimile acelora care urmează Învățăturile Fiului meu. Aceștia nu vor avea la cine să se întoarcă și se vor trezi izgoniți din clădirile care până acum găzduiau Sfânta Euharistie. Însă în timp ce vor fi dați afară fără milă, ei vor fi umpluți de Sfântul Duh. Aceasta înseamnă că ei vor fi călăuziți și vor conduce cu dârzenie Rămășița Armatei, constituită din cei loiali lui Dumnezeu.

Ceilalți, orbi în fața Adevărului, îl vor urma confuzi pe falsul profet. Inimile lor vor fi înșelate și curând, atunci când falsul profet va părea să fie pe moarte, ei vor suspina. Dar apoi, ca și cum un miracol ar fi avut loc, falsul profet va părea că învie din morți. Vor zice că el este binecuvântat din Cer cu mari puteri supranaturale și vor cădea cu fața la pământ înaintea lui în adorație. El va fi iubit și adorat de către cei care nu pot vedea.

Curând va apărea Anticristul și înălțarea sa spre glorie va începe în Ierusalim. Odată cu apariția sa publică, în Biserica Fiului meu totul se va schimba rapid. Vor fi introduse noi reguli. Noi relicve, schimbări în veșmintele preoțești și multe reglementări noi vor fi impuse. La început, lumea va spune că aceste schimbări provin dintr-o nevoie de umilință. Și în timp ce aceste urâciuni vor apărea în Bisericile Creștine, va începe persecuția. Dacă îndrăzniți să vă opuneți acestor ritualuri satanice veți fi considerați eretici – instigatori.

Mulți cardinali, episcopi, preoți, călugărițe și oameni simpli vor fi excomunicați dacă nu vor urma noile reguli și nu îl vor adora pe falsul profet. În această fază trebuie să căutați refugii, care vor fi deja create, ca să-L puteți venera pe Fiul meu Isus Cristos în pace. Preoții trebuie să continue să administreze Sacramentele și să le asigure copiilor mei Preasfânta Euharistie.

Niciodată să nu vă lăsați pradă înșelăciunii la care vi se va cere să luați parte. Aceia care o vor face își vor pierde sufletele în favoarea celui rău.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii