Joi, 25 iulie 2013 la ora 20:40

Mult iubita Mea fiică, Mâna Tatălui Meu a intervenit acum în lume ca pedeapsă pentru păcatul omului. Păcatul a luat amploare în lume pentru că omul nu mai face diferența între bine și rău. Voi nu puteți scăpa de grozăvia furiei Tatălui Meu dacă țările voastre susțin păcatele nelegiuite, prin legile lor.

Aceste pedepse vor fi simțite curând în întreaga lume. Cu toate că vor provoca teamă, ele sunt o nimica toată în comparație cu Marea Pedeapsă ce va urma. Omul e încăpățânat. El refuză ajutorul, atunci când îi este oferit de către Dumnezeu. Omenirea a ales să-L respingă pe Dumnezeu și fiecare dintre voi suferă din cauza păgânilor care sunt printre voi.

Fac această chemare a Mea din Ceruri în primul rând pentru a salva sufletele și în al doilea rând ca să vă ajut să se diminueze pedepsele care se vor abate asupra rasei umane. Cât de mare este Milostivirea Mea! Cât de mare este Răbdarea Mea, însă cei care resping Învățăturile Mele și care se închid în fața Tatălui Meu vor vedea consecințele în curând.

Fac apel la toate religiile și vă implor să vă rugați pentru îndurare, indiferent dacă acceptați sau nu aceste Mesaje. Rugăciunile sunt necesare pentru a diminua catastrofele care deja au început. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru viețile voastre și pentru salvarea sufletelor voastre.

Al vostru Isus