Sâmbătă, 27 iulie 2013 la ora 19:22

Mult iubita Mea fiică, Dorința Mea este ca toți prețioșii Mei discipoli să se roage cu insistență pentru ca sufletele să fie ferite de răul cauzat de răspândirea ateismului. Ateismul nu se declară întotdeauna drept ceea ce este. Foarte des oamenii care au decis, pentru un motiv sau altul, să nu mai creadă în Dumnezeu, creează un substitut.

Omul este construit în așa fel încât el caută o cauză care să îi justifice existența. Blestemul umanismului este acela că îl înalță pe om în ochii omului. Conform umanistului, tot ce trebuie făcut este să se asigure că nevoile omului au prioritate. Mulți confundă umanismul cu Creștinismul. Când cineva proclamă importanța bunurilor lumești în viețile oamenilor, indiferent de costuri, cu scopul de a evita suferința și sărăcia, se poate presupune cu ușurință că aceasta este o formă de iubire a aproapelui.

Dacă spuneți că vreți să puneți capăt sărăciei, șomajului și altor suferințe, mulți vor crede că vorbiți în Numele Domnului. Priviți în spatele măștii umanismului și nu veți zări nici un semn care să amintească de Dumnezeu, nici nu veți auzi rostit Numele Său.Aceia care își duc viața ca umaniști nu Îl iubesc pe Dumnezeu. Ei se iubesc doar pe ei înșiși. Ei cred de asemenea că tot ce contează este starea de bine a omenirii – de obicei sub forma bunurilor materiale – care constituie un mijloc de a atinge un scop.

Deși poate părea caritabil ca să lumea să vadă că vă pasă de nevoile omului, nu puteți niciodată să Îl înlocuiți pe Dumnezeu, punând pe primul loc nevoile omului. Dacă faceți asta Îl insultați pe Dumnezeu. Umanismul, deși are toate semnele exterioare ale iubirii de Dumnezeu, nu este ceea ce pare. În spatele măștii iubirii se ascunde iubirea de sine. Omul va muri, trupul său se va preface în țărână, sufletul lui va continua să trăiască, și cu toate acestea umanismul ar vrea să vă facă să credeți că omul este nemuritor.

Fiți atenți când îmbrățișați umanismul, pentru că, dacă o veți face, veți rupe complet legătura voastră cu Mine.

Al vostru Isus