Duminică, 28 iulie 2013 la ora 21:40

Mult iubita Mea fiică, niciodată să nu te îndoiești de Cuvântul Meu. Tu, dacă te încrezi cu adevărat în Mine, trebuie să faci ceea ce Eu îți cer, pentru ca să pot informa oamenii în acest timp și să îi pregătesc pentru Noul Început.

Multe dintre cele care se întâmplă în Biserica Mea au fost prezise, iar voi trebuie să acceptați faptul că Tatăl Meu permite aceste grozăvii cu un motiv anume. Acesta este partea finală a sfârșitului domniei lui satana. El a ridicat o bestie în numele lui și acest anticrist este spiritul lui satana însuși. Lui și discipolilor săi li s-a dat foarte puțin timp în marea bătălie pentru suflete.

Răzbunarea satanei este să fure cât mai multe suflete posibil, înainte ca el să fie înlănțuit și azvârlit în abis. Cei din cohortele lui care idolatrizează șarpele, urmează instrucțiunile lui doar pentru puterea pe care le-a promis-o dacă îl vor ajuta să-și ducă la îndeplinire planul diabolic. Cât de mult vor suferi veșnic aceste sărmane suflete și cât de tare vor striga cerând Îndurarea Mea, atunci când împlinirea îngrozitoare a sorții lor le va deveni clară.

Ceilalți inocenți care urmează orbește bestia și pe falsul profet, vor fi prinși într-o legătură feroce din care le va fi cu neputință să scape. Ei au nevoie disperată de ajutorul vostru. Voi trebuie să vă rugați stăruitor pentru ca sufletele lor să fie eliberate și redate Mie. La început, restul lumii nu va vedea motive de neliniște. După războaiele din Orientul Mijlociu, pacea care va urma va fi salutată cu aplauze.

Omul păcii va primi multe premii ca recunoaștere a operelor sale umanitare. Falsul profet va fi văzut drept cel ce unește bisericile lumii și va afișa cu orice ocazie toate acele însușiri pe care voi le asociați unui sfânt.

Totul va fi bine până când cei doi se vor întoarce și, cu o lovitură răzbunătoare, îi vor doborî pe toți cei care se opun planului lor de a controla lumea. Ei vor țese Biserica Mea pe pământ în cuibul bestiei, până când întunericul va acoperi pământul.

Toți vor simți o neliniște. Toți veți simți răul, când satana, prin anticrist va controla totul. Dar pe urmă, tocmai când totul va părea lipsit de speranță, voi coborî Eu, prin Marea Mea Milostivire, ca să cuprind totul, să dovedesc lumii Adevărul.

Atât de mare este Milostivirea Mea încât Voi ilumina și cele mai întunecate suflete și ei vor veni la Mine cu inimile ușurate. În această fază, toate îndoielile din sufletele lor vor fi îndepărtate de Puterea Duhului Sfânt. Curând după aceea când copiii lui Dumnezeu vor ști Adevărul, va suna Trâmbița Finală și Pământul va fi reînnoit. Tot răul va dispărea. Soarele vă va umple pe toți cu o Mare Lumină și Noul Paradis va fi predat, cu mare dragoste, fiecăruia dintre voi – cel mai mare Dar pe care ați putea vreodată să vi-l imaginați.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să credeți în Adevărul pe care Eu vi-l dezvălui, pentru ca să puteți evita capcanele care vi se vor întinde pentru a vi se fura sufletele. Aceia dintre voi care pot vedea, care au încredere în Mine, care Mă cheamă, Mă vor ajuta la salvarea sufletelor celor care pot vedea, însă refuză să vadă Adevărul.

Al vostru Isus