Luni, 29 iulie 2013 la ora 11:23

Mult iubita Mea fiică, Numele Meu este mai rar menționat cu evlavie decât este strigat ca blasfemie împotriva lui Dumnezeu de către cei care pretind că Mă reprezintă. Moartea Mea pe Cruce nu numai că va fi respinsă și nu se va vorbi despre ea, ci și vor fi folosite imagini ale demonilor ca substitut pentru Trupul Meu pe Cruce. Dacă nu sunt Eu cel omorât pe Cruce, atunci cine este? Cine sunt ei, cei care proclamă lumii Cuvântul Meu, însă rostesc blasfemiile care se revarsă din gurile lor?

Feriți-vă de miracolele pe care oamenii în sutane albe vor pretinde că le fac, ca și cum ar fi făcute din Trupul Meu și binecuvântate cu Duhul Meu. Când veți vedea că au loc evenimente minunate și aparent miraculoase să știți că ele nu sunt nimic de genul acesta.

Vi se va spune că miracolele au fost create de mâna falsului profet. Apoi se va aștepta de la voi să arătați un mare respect și vi se va spune la început că el este un sfânt în viață. El va fi venerat, iubit și admirat și toți vor spune că este favorizat de Dumnezeu. Ei vor crede, în timp, că aceste minuni au loc pentru a vesti a Doua Mea Venire.

Și apoi va apărea bestia. El o va onora primul. Și lumea va fi cuprinsă de o confuzie îngrozitoare. Ei vor fi prinși în capcană. Pe de o parte, falsul profet va controla toate religiile din lume și va vâna iubirea celor care cunosc Adevărul. Cei care cunosc Adevărul nu Mă vor respinge, pentru că a lor este Împărăția lui Dumnezeu. Anticristul va arăta mare stimă față de falsul profet. Însă din cauză că rolul său va fi unul politic, devotamentul lor va uni mulți oameni care vor aplauda această alianță.

Aceste evenimente vor începe să aibă înțeles în curând. Cei care încearcă să vă ia cu ei într-o credință falsă, nu a lui Dumnezeu, vor fi foarte convingători. Ei nu își vor dezvălui niciodată adevărata intenție, până când nu vor fi siguri că vor câștiga această bătălie. Dar apoi, ei îi vor distruge pe mulți dintre cei care refuză să accepte semnul fiarei. Ei vor spune că acesta va fi un semn al adevăratei păci, iubiri și unități în lume, însă ascunse în miezul său josnic vor fi cifrele 666, semnul fiarei.

Așa cum medaliile sfinte oferă protecție din Cer cu Putere de la Dumnezeu, semnul bestiei va aduce cu el moartea – moartea sufletului și moartea printr-o boală îngrozitoare. Cei care îl vor refuza vor trebui să se ascundă și să se pregătească. Eu știu că asta este înfricoșător, însă este adevărat. Eu voi interveni, cu ajutorul rugăciunilor voastre, ca să pun capăt persecuției.

Voi, iubiții Mei discipoli, care cunoașteți Adevărul sunteți în pregătire, ca să-i ajutați pe cei care se luptă cu această chestiune. În timp ce acestea se întâmplă, Rămășița Armatei Mele va fi o forță demnă de luat în seamă. Puterea ei va consta în abilitatea ei de a-i salva pe cei care vor suferi din cauza acestui act diabolic de răzbunare împotriva copiilor lui Dumnezeu.

Al vostru Isus