Luni, 29 iulie 2013 la ora 19:05

Copilașii Mei, să vă amintiți întotdeauna că, prin Puterea lui Dumnezeu și prin Harul Fiului meu, eu voi zdrobi bestia și, când totul va părea lipsit de speranță, domnia celui rău va avea un sfârșit brusc.

Vălul Protecției mele îi acoperă pe toți cei care cheamă ajutorul meu în aceste timpuri dificile. Amintiți-vă că atunci când l-am pierdut pe Fiul meu, la vârsta de 12 ani, l-am găsit în templu. La fel și voi acum rugați-vă, copiii mei, și intrați în bisericile voastre, pentru a oferi sacrificiile necesare ca să cereți perseverență în timpul acestei bătălii îngrozitoare pentru suflete.

Fiul meu a suferit atât de mult prin moartea Sa pe Cruce, și totuși asta a fost numai una dintre poverile Sale. Cea mai mare suferință este cea pe care o îndură astăzi pentru cei care deja sunt pierduți pentru El. Și acum, când spiritul răului se străduiește să îi ia de lângă El pe toți cei care Îl iubesc, durerea Îl străpunge ca o sabie care Îl taie în două.

Sufletele-victimă vor suferi acum cea mai mare durere, pe măsură ce crește persecuția împotriva copiilor lui Dumnezeu. Prin Crucea Fiului meu ați fost salvați. Cu Crucea Lui veți lupta împotriva răului și Crucea Lui, dacă este binecuvântată, vă va proteja. Dar, dacă această Cruce se modifică sau are un aspect diferit, aceasta este o batjocură la adresa morții Fiului meu pentru salvarea păcătoșilor. Trebuie să păstrați Crucile tradiționale, pentru că în curând ele vor dispărea.

Iubita voastră Mamă, Mama Mântuirii