Marți, 30 iulie 2013 la ora 20:06

Mult iubita Mea fiică, ce dulci sunt vocile celor care Mă iubesc și Mă consolează în aceste timpuri de mare durere. Voi, iubiții Mei discipoli, care nu mă veți părăsi niciodată, sunteți precum mierea care îndulcește Gura Mea, alină Trupul Meu și înalță Duhul Meu.

Mulți vor fi cei care vor urma minciunile, pentru că se vor teme să se ridice și să apere cu dârzenie Cuvântul lui Dumnezeu. La început ei vor fi derutați de noile practici, de noile simboluri, noile veșminte, noile forme ale altarelor și de noile cruci. Apoi ei vor accepta toate aceste lucruri noi, ca fiind semne ale timpului. Această abordare a modului în care este onorat Dumnezeu, nouă, modernă și așa-zis unificată, va fi mai apoi îmbrățișată cu entuziasm de către aceste biete suflete. Însă cei care sunt ai Mei vor rămâne credincioși Cuvântului Meu în vecii vecilor. Ei sunt coloana vertebrală a Bisericii Mele de pe pământ, care nu se va frânge niciodată.

Dorința Mea este ca voi, creștinii loiali Mie, – de toate religiile – să vă uniți cu toții ca să luptați împotriva demonilor care au fost eliberați din iad și care cutreieră printre voi. Să nu vă scuzați niciodată pentru că Mă iubiți pe Mine. Să nu acceptați niciodată o cruce care nu seamănă cu Crucea pe care Eu am fost crucificat. Când Eu lipsesc, sau nu Sunt menționat, atunci veți ști că infestarea se răspândește în interiorul acestei Biserici, fapt pus la cale de dușmanii Mei. Dacă acceptați ritualurile și simbolurile lor satanice, vă veți trezi expuși în fața diavolului.

Rămâneți-mi loiali Mie. Rugăciunile voastre zilnice să rămână simple. Păstrați Apă Sfințită și Crucea Mea în casele voastre. Protejați-vă unii pe alții. Fiți ascultători față de slujitorii Mei sfințiți care rămân neclintiți în loialitatea lor față de Mine și care refuză să Mă trădeze. Apoi petreceți-vă restul timpului în rugăciune pentru sufletele ateilor, ale celor care cred în dumnezei păgâni și care îi vor urma orbește pe dușmanii Bisericii Mele în sălbăticie.

Rămâneți strâns uniți cu Mine și chemați-Mă în fiecare zi ca să vă întăresc. Eu voi fi alături de voi în timpul acestor încercări aprige care vor urma și niciodată nu îi voi abandona pe cei care Mă caută pe Mine.

Al vostru Isus