Duminică, 04 august 2013 la ora 23:16

Prea iubita Mea fiică, Profețiile Mele care dezvăluie sosirea anticristului se vor împlini curând.

Ziua când voi toți trebuie să vă pregătiți casele și programul vostru de rugăciune este foarte aproape și cei care Mă urmează trebuie să dorească să facă sacrificii, pentru a Mă ajuta să deschid ochii copiilor Lui Dumnezeu de pretutindeni în fața acestei nelegiuiri, care va răsturna lumea cu susul în jos.

Așa cum orice profet adevărat este disprețuit și tratat ca o pacoste, voi, iubiții Mei discipoli, veți fi considerați supărători când veți dezvălui Adevărul. Așteptați-vă la ridiculizare, bătaie de joc și dispreț la fiecare pas. Oamenii care vă înconjoară vă vor persecuta, vă vor critica și vă vor învinovăți, chiar dacă nici măcar nu veți vorbi cu ei despre Cuvântul Meu.

Toți îngerii căzuți și demonii care se infiltrează pe Pământ în aceste timpuri vor fi imediat atrași spre voi prin sufletele slabe, pentru a vă descuraja să faceți această Lucrare.

Acceptați această durere în Numele Meu, căci dacă faceți aceasta, aduceți mare Slavă lui Dumnezeu, și acesta este unul dintre marile daruri pe care Mi le puteți oferi. Eu folosesc apoi aceste încercări ale voastre de a îl învinge pe satana, revendicând sufletele care altfel ar deveni ale lui.

Foarte puțini înțeleg Legile Divine din Ceruri și rolul Crucii în viețile voastre. Într-o zi, toți copii Lui Dumnezeu vor înțelege de ce trebuie îndurate aceste acțiuni pline de cruzime. Continuați misiunea răspândirii Adevărului, ignorați ura la care veți fi martori și nu acceptați niciodată îndrumare de la cei care Mă reneagă.

Înaintarea voastră spre Noul Paradis va fi dificilă. Însă chiar și cu o armată mică veți putea învinge severitatea pedepselor care vor fi răspândite de către anticrist asupra pământului. Sarcina voastră este să îi avertizați pe ceilalți asupra pericolului acceptării legilor satanei ca substitut pentru Legile Lui Dumnezeu.

Doar prin Porunca Tatălui Meu Eu îi pot lua cu Mine pe toți aceia ale căror nume se află în Cartea Vieții, dar care îi vor jura credință falsului profet și vor fi fascinați de purtarea plină de farmec a anticristului, arătându-i o acceptare docilă.

Al vostru Isus