Luni, 05 august 2013 la ora 04:05

Prea iubita Mea fiică, nimeni nu trebuie să creadă, în timpul persecuției pe care trebuie să o îndure iubiții Mei slujitori sfințiți – cei care Îmi vor rămâne loiali Mie – că Biserica Mea va putea vreodată să moară. Acest lucru este cu neputință. Biserica Mea – Trupul Meu Mistic – are viață veșnică.

Când inamicii Mei vor schimba Sacramentele și vor introduce noi relicve, cruci noi și noi practici – și apoi vor spune că Biserica Mea a rămas așa cum a fost dintotdeauna, ei vor minți. Biserica Mea nu se poate schimba niciodată.

În fiecare națiune vor fi aduse multe argumente pentru a profana Sacramentul Căsătoriei. Ei, inamicii lui Dumnezeu, vor sa fie acceptate de către Creștini căsătoriile între cupluri de același sex, însă acestea nu trebuie niciodată acceptate, pentru că Îl ofensează pe Tatăl Meu. Aceasta nu poate fi acceptată în Ochii Săi. Când vor schimba Sacramentul Botezului, vor scoate toate promisiunile de lepădare de satana, declarând că aceste mențiuni sunt învechite și prea înfricoșătoare. Vor spune că acest lucru este irelevant.

Apoi, puțin câte puțin, ei vor introduce noi versiuni ale Învățăturilor Mele. Voi, toți cei care credeți în Biserica Mea, nu trebuie să Mă trădați niciodată. Nu trebuie să acceptați niciodată vreun înlocuitor al Sacramentelor pe care Eu vi le-am dat. Eu sunt Adevărul. Biserica Mea reprezintă Adevărul. Însă voi puteți să spuneți că faceți parte din Biserica Mea numai dacă mențineți toate Învățăturile Mele și Sacramentele Mele, și dacă acceptați că Moartea Mea pe Cruce a fost cel mai mare Sacrificiu care a fost făcut pentru a vă asigura mântuirea voastră.

Tot ceea ce se abate de la Adevăr de teama de a nu-i jigni pe păgâni, este foarte primejdios. Când negați Învățăturile lui Dumnezeu și urmați o Biserica nouă, alternativă, nu veți mai rămâne parte a Bisericii Mele de pe pământ. Dacă veți obiecta împotriva noilor practici păgâne care vor fi introduse de către falsul profet, veți fi considerați eretici. Apoi vor încerca să vă excomunice în Numele Meu. Dacă Îmi rămâneți loiali Mie și refuzați să luați parte la această înșelătorie mârșavă, veți rămâne parte a Bisericii Mele.

Alegerea poate că va fi dureroasă, când vor veni toate aceste lucruri, însă totul este foarte simplu. Sunteți ori cu Mine, ori împotriva Mea.

Al vostru Isus