Vineri, 09 august 2013 la ora 18:38

Copila Mea, cel rău va face toate eforturile pentru a încuraja toate sufletele, inclusiv pe cele care sunt aproape de Inima Fiului meu, să respingă și să renege A Doua Sa Venire.

Așa cum spiritul răului a luptat împotriva mea, Mama lui Dumnezeu, în perioada de până la nașterea lui Isus, tot la fel se va manifesta opoziția lui, pe măsură ce se apropie a Doua Venire a lui Isus.

Mulți oameni sunt orbi la promisiunea Fiului meu de a veni din nou. Mulți, care nu acceptă că a Doua Sa Venire va avea loc curând, sunt nepregătiți deoarece ei nu pot accepta că acest lucru va avea lor în timpul vieții lor. Pe de altă parte, în zilele de după moartea Fiului meu pe Cruce, și apostolii Săi au crezut că ei vor asista la a Doua Sa Venire. De asemenea, această credință a dominat mințile Creștinilor multe sute de ani mai târziu. Însă nu este la fel și acum. Unii cred că a Doua Venire se referă la o parte veche a Sfintei Scripturi și că este un eveniment care aparține viitorului. Ei nu cred că a Doua Venire are vreo relevanță pentru ei în lumea modernă de astăzi. Astăzi, totul în lume este bazat pe materialism, pe inteligența umană modernă și pe marile minuni care izvorăsc din progresele grandioase ale științei.

Copii, trebuie să vă pregătiți. Nu trebuie să vă temeți. Deoarece sunteți foarte mult iubiți de către Fiul meu, El se va întoarce din nou, curând, ca să vă aducă o mare pace, o mare eliberare de tristețe și disperare – care sunt rezultatul direct al păcatului în lume.

Pentru a supraviețui, omenirea are nevoie de A Doua Venire a lui Cristos. Dacă Isus nu ar veni curând, așa cum a fost prezis, atunci lumea ar fi distrusă și omul ar fi pierdut. Acest Dar vă va aduce o viață nouă, un nou început, minunat și glorios, în Noul Paradis. Va fi cea mai mare reînnoire a Pământului, și va aduce cu ea Viața Eternă. Cine ar putea să respingă vreodată această nouă existență perfectă? Nimeni nu ar întoarce spatele daca ar avea pe deplin cunoștință despre această Noua Era de Pace, în care Paradisul va fi restabilit. Nici un păcătos nu ar vrea să fie exclus, însă din păcate, mințile multora vor fi orbite față de Adevăr. Ei vor crede, în schimb, că pacea va fi a lor atunci când le vor fi prezentate minciuni pe care le vor înghiți, crezând în mod greșit că ele vin de la Dumnezeu.

Rugați-vă, rugați-vă, copii, ca să fiți binecuvântați cu Darul viziunii, care este dăruit acelora dintre voi care sunt demni să primească Darul Duhului Sfânt. Doar aceia care acceptă Mâna Milostivirii prin Mâna lui Dumnezeu, vor fi luați într-o viață a veșniciei.

Mama voastră iubită, Mama Mântuirii