Joi, 19 mai 2011 la ora 18:15

Iubita Mea fiică, lumea se află acum în cel mai mare abis al disperării, din lipsa de credință în Existența lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic. Chiar și copiii mici neagă în joacă Existența Lui. Sufletele împietrite și goale nu numai că Îl insultă pe Tatăl Meu Veșnic, ci Îmi produc și Mie o suferință profundă.

Copiii Mei, ați decăzut atât de mult încât ați pierdut complet sensul spiritualității cu care v-ați născut. Cât de departe credeți că vă va duce iubirea voastră pentru lume și pentru cele materiale? Cei care sunteți preocupați de înavuțire și de confortul atracțiilor lumești, trebuie să știți că acestea vă vor fi luate, ca parte a purificării care va urma.

Responsabilitatea părinților

De ce îi învățați pe copiii voștri despre importanța materialismului creat de om, în detrimentul bietelor lor suflete micuțe? Scopul vostru principal este să-i învățați pe copiii voștri cum să-și creeze și să-și construiască averea. Rareori le spuneți despre moralitatea de care au nevoie pentru a se echipa pentru responsabilitățile de adulți, despre cum să arate respect față de ceilalți, să înțeleagă importanța cinstei și necesitatea de a arăta înțelegere față de frații și surorile lor. Din nefericire, copiii Mei au rătăcit complet calea sufletească, necesară pentru a ajunge la destinația finală. Nu vă este rușine? Când veți învăța că iubirea obsesivă față de bani și de tot ceea ce ei oferă, sfârșește în dezastru? Numai când vă veți trezi goi, lipsiți de tot confortul după care ați râvnit, atunci veți înțelege cât sunteți de singuri.

Ascultați-Mă acum, cât mai puteți. Așezați pe primul loc necesitățile familiei voastre, pentru că așa este corect. Îngrijiți-vă de ei. Dar, vă rog, nu vă încurajați copiii să fie sclavii avuției și ai celebrității, pentru că-i împingeți în brațele satanei. Copiii voștri s-au născut și au primit viața fizică prin voi. Însă au fost creați de Dumnezeu, Tatăl Veșnic, când le-a dăruit sufletele. Cu orice preț, arătați responsabilitate ca părinți, asigurându-le cele necesare fizic. Dar nu uitați că sufletele lor au nevoie de hrană. Învățați-i despre Adevărul Învățăturilor Mele și despre importanța de a se îngriji de sufletele lor. Numai astfel le dați copiilor voștri adevărata hrană trupească și sufletească de care au nevoie ca să supraviețuiască, astfel încât să se bucure de Viața veșnică.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos