Luni, 12 august 2013 la ora 03:00

Multiubita Mea fiică, discipolii Mei de pretutindeni, inclusiv aceia care nu cunosc aceste Mesaje, se vor simți atrași către bisericile Mele acum și Mă vor căuta. Datorită Darului Meu pentru ei, revărsarea Duhului Sfânt, ei vor fi atrași cu repeziciune la Refugiul Inimii Mele. Ei vor simți că există o neliniște în lume și vor ști că au nevoie de ajutorul Meu pentru a rămâne ferm credincioși Învățăturilor Mele.

Mulți vor simți schimbările plutind în aer, căci dușmanii lui Dumnezeu încep să își dezvăluie planul lor plin de ură, menit să înșele lumea, atunci când faptele lor nelegiuite care tolerează păcatul în toate formele sale vor deveni cunoscute. Lumea va fi târâtă într-un torent de neliniște și mulți vor fi șocați de încercările, pe care le vor vedea pretutindeni, de a idolatriza păcatul sub orice formă.

Păcatele carnale vor fi aplaudate. Orgoliul și dragostea obsesivă față de sine se vor manifesta pretutindeni în lume. Egocentrismul va părea, ca niciodată înainte, o trăsătură esențială. Aceia care nu caută astfel de plăceri vor fi marginalizați și făcuți să se simtă ca niște intruși. Păcatele celui rău vor fi glorificate și atunci când omul se va trezi înghițit în acest vârtej de nebunie, lumea va fi martora inundațiilor provocate de mânia Tatălui Meu, care va spulbera părți mari din multe țări. Inundațiile vor fi un fapt obișnuit și astfel veți ști care sunt regiunile lumii care Îl mânie cel mai mult pe Tatăl Meu, atunci când apele se vor revărsa furioase asupra națiunilor.

Toate națiunile voastre nelegiuite vor experimenta în mod direct felul în care vor fi pedepsite păcatele carnale. Tatăl Meu îl va împiedica pe cel rău să pună stăpânire pe sufletele acelora care sunt vinovați de aceste păcate, pentru a-i împiedica să îi infesteze și pe alții. Ei vor fi opriți. Nu vi se va mai permite să continuați această infestare. Acest rău va fi pedepsit și Intervenția Divină se va manifesta acum pretutindeni, prin Mâna lui Dumnezeu.

Rugați-vă pentru Milă, voi toți cei care s-ar putea să deveniți victime ale acestor pedepse. Eu îi voi proteja pe aceia care Îmi vor cere protecția.

Al vostru Isus