Miercuri, 14 august 2013 la ora 15:15

Mult iubita Mea fiică, nici un om nu poate să înțeleagă pe deplin cât de viclean este satana. Să știți că aceia pe care el îi infestează nu vor lăsa niciodată impresia că ar fi răi. Dimpotrivă, atunci când își dezvăluie metodele lor păcătoase astfel ca voi să acceptați înșelăciunile lor, ei vor fi foarte atrăgători, plini de umor, autoritari și convingători.

Aceia din Biserica Mea care aduc omagiu celui rău și care îi urmează instrucțiunile asemeni unor sclavi, vă vor induce în eroare prin comportamentul lor sfânt. Îi vor câștiga pe mulți dintre voi de partea lor, pentru că vă vor da impresia că într-adevăr mă cinstesc pe Mine și pe preaiubita Mea Mamă. Dar să știți că fiecare gest și fiecare act aparent sfânt va masca o insultă în fața altarelor, care sunt menite să cinstească Numele Meu. Trebuie să știți că atunci când ei cinstesc fiara, vor prezenta acte care par sfinte în fața voastră dar care vor fi exact opusul. Intenția lor va părea foarte sfântă și plină de respect, dar voi să nu vă lăsați înșelați.

Dacă o cinstiți pe Mama Mea trebuie să vizitați Sanctuarele ei și să-i aduceți omagiu acolo. Aceia care Mă iubesc pe Mine, vor merge la ea. Ei nu trebuie să accepte niciodată ideea că Mama Mea ar putea fi în slujba dușmanilor Bisericii Mele.

Celelalte semne pe care lumea va fi chemată să le accepte, vor părea că onorează pe Dumnezeu Unul Întreit, pe Mama Mea și pe toți sfinții, și vor părea să fie bune. Dar mereu vă vor fi prezentate, de către dușmanii lui Dumnezeu, într-un mod diferit. Când vă e prezentat ceva neașteptat, să știți că acesta este un mare semn al fiarei, care va înșela lumea făcând-o să creadă că el și cohorta lui sunt sfinți.

Al vostru Isus