Duminică, 01 septembrie 2013 la ora 11:08

Mult iubita Mea fiică, atunci când am umblat pe Pământ și am intrat în Templele lui Dumnezeu pentru a dezvălui Adevărul, la început am fost tratat cu răbdare. Mulți preoți erau uimiți de ceea ce știam Eu și de Mine, umilul fiu al unui tâmplar. De aceea ascultau cu atenție în timp ce Eu le explicam ceea ce se aștepta de la ei, așa cum era scris în Cartea Tatălui Meu.

Știam de la vârsta de doisprezece ani care era Misiunea Mea și am început încet, fără să dezvălui prea multe înainte de momentul potrivit. Știam că trebuie să pregătesc lumea pentru Venirea lui Mesia. Știam de asemenea că, în scurt timp, Biserica de pe Pământ a Tatălui Meu Mă va renega și va spune că sunt un impostor.

Eu Am ales doisprezece oameni simpli, lipsiți de învățătură și necunoscători ai Sfintei Scripturi, care erau pescari săraci. De ce am făcut aceasta? Știam că ei vor accepta cunoașterea pe care aveam să le-o dau, așa cum era. Pentru că nu cunoșteau dinainte Sfânta Scriptură, ei nu aveau să compare Învățăturile Mele cu Sfânta Biblie și nu aveau să încerce să găsească greșeli, examinându-le atent. Dacă ar fi fost așa, mulți dintre ei nu ar fi avut curajul să răspândească Adevărul. Ei erau tratați cu dispreț de către cei aflați în poziții înalte în Biserică, care susțineau că oamenii lipsiți de învățătură nu erau demni sa fie aleși de Dumnezeu pentru a răspândi Cuvântul Său Sfânt, în locul lor. Cu siguranță, gândeau ei, Dumnezeu ar alege numai pe cei din Biserica Sa pentru a profeți Cuvântul Bun, din cauza educației pe care ei o aveau în chestiuni spirituale și a poziției lor în Biserica lui Dumnezeu. Ei nu au înțeles că Dumnezeu îi alege doar pe cei umili și neștiutori, pentru că în acest mod ei nu ridică obiecții. Ei nu se îndoiesc și nu se tem să fie respinși, pentru că nu cunosc multe. Dumnezeu, să ții minte, nu îi alege pe aceia care se preamăresc pe ei înșiși înaintea altora. Aceasta nu se poate întâmpla.

De aceea, fiica Mea, te urăsc ei în Biserica Mea pe Pământ. De aceea sfâșie ei Mesajele Mele și le ridiculizează. De aceea te iau în derâdere, pentru că nu te consideră demnă de a răspândi Cuvântul Meu Sfânt. O, cât de mult Mă îndurerează! Ura pe care o vei vedea va fi influențată în special de către Biserica Catolică. Ei nu vor accepta niciodată că poate fi trimis un profet care nu cunoaște Preasfânta Biblie sau Învățăturile Mele. Ei vor spune că tu răspândești erezia. Ei spun aceasta pentru că sunt atât de departe de Învățăturile Mele încât au început să creadă în propriile lor minciuni. Să știți că profetul Meu pentru timpurile din urmă a fost trimis, și nu ales, pentru că acest lucru nu ar fi posibil, deoarece această Ultimă Misiune a fost creată de către Tatăl Meu, care îi trimite doar pe ai Săi.

Îi avertizez pe cei care Mă iau în derâdere, socotind aceste Mesaje – Cuvântul Meu Sfânt – ca lipsite de importanță: trebuie să veniți la Mine acum, în Adorație Sfântă, imediat, în fiecare zi, până când veți auzi Glasul Meu. Abia atunci vă pot lua și vă pot arăta ce vreau de la voi în acest moment crucial al slujirii voastre față de Dumnezeu.

Al vostru Isus