Duminică, 01 septembrie 2013 la ora 17:05

Fiica Mea mult iubită, în sfârșit Îmi mulțumești pentru această Misiune foarte dificilă. Știu că proclamarea Cuvântului lui Dumnezeu îți poate aduce multă durere, din cauza mâniei pe care el [Cuvântul lui Dumnezeu] o creează în rândul celor care considera că ei formează elita.

Fiica Mea, să știi că deși Eu îți acord favoruri, tu vei merge întotdeauna singură și vei ajunge în sălbăticie, la fel ca și profeții dinaintea ta. Voi trimite pe câțiva care să te ajute, dar tu vei fi întotdeauna izolată. Însă Eu voi fi mereu alături de tine, atunci când lupii te vor hăitui.

Acelora dintre voi care se consideră adevărați discipoli, preoți și slujitori sfințiți ai Mei, spuneți-le aceasta: Eu voi auzi întotdeauna vocile celor mici, ale celor slabi, ale celor umili și ale celor cu inima curată. Chiar dacă ei sunt speriați de Mesajele Mele, Eu le voi acorda mereu favoruri celor care Mă iubesc cu adevărat. Cine sunt cei despre care vorbesc acum? Sunt cei care nu au uitat niciodată ce le-am spus Eu. Purtați Crucea Mea, urmați-Mă pe Mine, dar fiți pregătiți, pentru că atunci când veți proclama Cuvântul lui Dumnezeu fără răutate, veți suferi Durerea Mea. Indiferent cât de civilizată credeți că este lumea în aceste timpuri, tot vă va uri atunci când vă ridicați, sfidător, împotriva celor care Mă urăsc pe Mine. Pentru că Mă urăsc pe Mine, vă vor răstigni pe voi.

Eu îi ascult pe cei blânzi. Eu îi binecuvântez pe cei care îndeplinesc instrucțiunile pe care vi le-am dat, de a vă iubi unul pe altul, indiferent cât de mult vă vor chinui alții. Aceia dintre voi care Mă respingeți prin aceste Mesaje, nu trebuie niciodată ca, din cauza dubiilor voastre, să răspândiți ură împotriva cuiva în Numele Meu. Eu, Isus Cristos, vă spun acum că diavolul a venit să declare acest asalt final asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu. Aceia dintre voi care refuză să Mă asculte pe Mine vor fi seduși de farmecul slujitorilor săi devotați.

Nu știți că Biserica mea va fi atacată de satana și că acest lucru a fost profețit? Dușmanii Mei vor merge printre voi, și totuși voi nu acceptați că Eu voi permite aceasta. Să știți că Bătălia de la Armaghedon se va duce între două părți: cei care cred în Dumnezeu și urmează Cuvântul lui Dumnezeu, și cel rău cu armata lui și cu toți cei pe care îi amăgește. Satana îi va amăgi pe mulți din Biserica Mea și doar aceia care rămân vigilenți și sunt atenți la abaterile de la doctrină vor fi în stare să reziste seducției. Seducția este arma cea mai puternică folosită de înșelător. El înșală părând că proclamă Adevărul.

Rog acele sărmane suflete care Mă iubesc și care rămân fidele Bisericii Mele de pe Pământ, să mă asculte. Trebuie să rămâneți fideli Bisericii Mele și să acceptați disciplina atunci când superiorii voștri rămân devotați Adevărului pe care Eu l-am dat lumii, prin moartea Mea pe Cruce. Timpul pentru alegere este aproape. Urâciunea nu s-a întâmplat încă, dar când veți vedea erorile, care merg împotriva Învățăturilor Mele și Darului Sacramentelor Mele, îndepărtați-vă. Acea zi este aproape. Atunci trebuie să vă adunați și să continuați să urmați Regulile Bisericii Mele, așa cum au fost ele stabilite de către Petru.

Voi, cei care acum Mă batjocoriți respingând mesajele Mele, credeți cu adevărat că Eu aș diviza Biserica Mea și v-aș cere să negați Învățăturile Mele? Așteptați, înainte de a-l respinge pe profetul Meu, până în ziua în care vi se va cere să jurați supunere unor minciuni, în Numele Sfintei Mele Biserici de pe pământ. Doar pentru că Iubirea Mea pentru voi este atât de puternică, nu v-am aruncat deoparte și nu am permis să fiți devorați de demoni.

Al vostru Isus