Luni, 02 septembrie 2013 la ora 18:45

Prea iubita Mea Fiică, deoarece mânia împotriva acestor profeții ale Mele, date lumii pentru a vă pregăti pe voi toți pentru a Doua Mea Venire, e creștere, să știți următoarele: această Misiune are un țel, acela de a salva toate sufletele – pe toți cei care trăiesc astăzi în lume. Indiferent cât de aspră este critica împotriva ta, fiica Mea, Eu voi merge înainte, neobosit, până când îmi voi încheia lucrarea. Nimeni nu Mă va opri de la salvarea sufletelor, căci Eu voi trece peste cei care îndrăznesc să stea în Drumul Meu, ca astfel să pot salva acele suflete care au căzut din grațiile Mele.

Nu știți că o întreagă generație de tineri sunt îndepărtați de Mine în aceste vremuri din cauza păgânismului care mătură pământul și din cauza slăbirii credinței pe care o au credincioșii Mei? Misiunea Mea se concentrează asupra acestor suflete tinere afectate, cărora, în majoritatea cazurilor, nu li s-a dat nici o informație despre Mine, Isus Cristos. Deoarece ei sunt atât de mulți în fiecare națiune, Eu trebuie să ajung la ei în orice mod în care pot să obțin atenția lor.

Amintiți-vă, acei creștini dintre voi care au fost hrăniți cu Cuvântul lui Dumnezeu de când au fost copii, sunt binecuvântați. De aceea, voi aveți datoria să vă rugați pentru generația pierdută. Vă rog, vă cer să vă rugați pentru acele suflete tinere cu această Rugăciune a Cruciadei.

Rugăciunea (118) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru generația pierdută a sufletelor tinere

"Isuse drag, implor Milostivirea Ta pentru generația pierdută a sufletelor tinere. Pe cei care nu Te cunosc, acoperă-i cu darul vederii. Pe cei care Te cunosc dar Te ignoră, atrage-i înapoi la Milostivirea Ta. Te rog, dă-le curând dovada Existenței Tale și îndrumă-i către cei care pot să-i ajute și să-i călăuzească spre Adevăr. Umple mintea și sufletul lor cu dorul de Tine. Ajută-i să recunoască pustiul care există în ei din cauză că nu pot simți Prezența Ta. Te implor, iubite Doamne, nu-i abandona, și în Milostivirea Ta acordă-le Viața Veșnică. Amin."

Cât de mult doresc să ajung la acești tineri și să-i cuprind cu Brațele Mele Sfinte, ca să le pot șopti la ureche cuvinte de mângâiere și să le dau pacea sufletului. Ei sunt ai Mei și fără ei Noul Paradis ar duce lipsa celor după care Eu tânjesc cel mai mult. Ajutați-Mă să-i salvez.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru generația pierdută a sufletelor tinere
Rugăciunea (118) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, implor Milostivirea Ta pentru generația pierdută a sufletelor tinere.

Pe cei care nu Te cunosc, acoperă-i cu darul vederii.

Pe cei care Te cunosc dar Te ignoră, atrage-i înapoi la Milostivirea... citește tot