Joi, 05 septembrie 2013 la ora 09:35

Fiica Mea, când au pus Coroana de Spini pe Capul Sfânt al Fiului Meu, nu au făcut-o doar pentru a-L tortura fizic în acel mod îngrozitor, ci și pentru a face o declarație. A fost făcută ca un gest simbolic. Ei spuneau, batjocorindu-L, că acest Om care susține că este Capul Bisericii și care se numește pe sine însuși Mesia, nu poate fi tolerat. Ei au pângărit Capul Bisericii când L-au încoronat pe El, și Îl vor pângări din nou în aceste timpuri.

Nu va fi suficient că ei, dușmanii lui Cristos, au preluat Biserica Fiului Meu din interiorul ei – ci Îl vor profana în multe alte feluri. Ei vor schimba ostiile de la Sfânta Împărtășanie și semnificația Sfintei Euharistii. Ei vor spune că ea, Sfânta Euharistie, reprezintă omenirea și că este un semn al unei noi comuniuni – o adunare a tuturor oamenilor, ca unul, în Ochii lui Dumnezeu. Vouă, copiilor mei, vi se va spune că sunteți cu toții în uniune unul cu altul și că acesta este ceea ce se celebrează.

Sfânta Împărtășanie este Trupul lui Cristos și este Prezența Lui Reală. Nu poate să reprezinte două lucruri diferite. Totuși, ei îi vor schimba înțelesul – și tot ce va rămâne din ea va fi doar o bucată de pâine, pentru că atunci când vor desacraliza altarele și Sfânta Euharistie, Prezența Fiului Meu va înceta.

Fiecare Sacrament va fi schimbat până va ajunge de nerecunoscut. Dușmanii Fiului Meu vor fi atât de vicleni, încât vor prezenta aceste modificări ale ceremoniilor sfinte ca fiind minore. Sacramentul Spovezii va fi eliminat, pentru că fiara nu vrea ca sufletele să fie salvate, căci aceasta ar însemna o victorie pentru Fiul Meu.

Copii, trebuie să continuați să-mi cereți să mijlocesc pentru ca durerea acestor evenimente viitoare să fie ușurată și timpul să fie scurtat.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii