Joi, 05 septembrie 2013 la ora 14:30

Multiubita mea fiică, atât de puțini dintre cei care cred în Dumnezeu sau care Mă acceptă ca Fiu al Omului, Mă iubesc cu adevărat. Ei spun că Mă iubesc, dar mulți nu trăiesc în conformitate cu Învățăturile Mele. Nu poți spune că Mă iubești și apoi să-i condamni pe alții. Nu poți, în același timp, să rănești o altă persoană prin cuvinte dure, și să spui că Mă iubești.

Care dintre voi este fără de păcat? Câți dintre voi vă înălțați în fața Mea și apoi vorbiți cu cruzime împotriva celuilalt? Nu veți fi niciodată în măsură să spuneți că vorbiți în Numele Meu, atâta timp cât ponegriți pe un altul. Acesta este un afront la adresa lui Dumnezeu și cei care se comportă astfel Mă jignesc. Aceia dintre voi care vorbiți de rău pe cineva spunând că Mă apărați, doar vă separați de Mine. Cu toate acestea, credeți că acțiunile voastre sunt justificate. De ce credeți că aș susține un astfel de comportament și de ce credeți că aveți autoritatea să faceți aceste lucruri?

Când vă angajați să Mă slujiți și apoi rostiți cuvinte pline de cruzime față de unul dintre copiii lui Dumnezeu, comiteți un păcat grav. Nicio persoană consacrată Mie nu poate condamna pe nimeni în Numele Meu. Puteți fi cunoscători ai Învățăturilor Mele – puteți avea cunoștințe vaste despre tot ce cuprinde Cartea Tatălui Meu, dar atunci când vă vorbiți de rău unul pe altul, în Numele Meu, Eu vă voi îndepărta. Va fi nevoie de multă căință din partea voastră pentru a găsi din nou bunăvoința Mea și chiar când Mă veți implora să vă iert va trece o lungă perioadă până când veți putea să pășiți din nou în fața Mea.

Al vostru Isus