Vineri, 06 septembrie 2013 la ora 18:46

Copila mea dragă, trebuie să vă dezvălui, la indicațiile Fiului meu Isus Cristos, că războiul care se va desfășura acum în Orientul Mijlociu va preceda marea bătălie, deoarece un cumplit război nou, mondial, va fi declarat.

Cât de tare sfâșie toate acestea Sfânta Inimă a bietului meu Fiu suferind! Ura care umple inima acelor lideri care au primit de la popoarele lor responsabilitatea de a conduce țările lor, se va răspândi. Ei își vor trăda propriile națiuni. Milioane de oameni vor fi uciși și multe națiuni vor fi implicate. Trebuie să știți că sufletele celor care vor fi uciși, dar care sunt nevinovați de orice crimă, vor fi salvate de Fiul meu.

Aceste războaie vor lua rapid amploare și imediat ce va fi declarat Marele Război, toate cele patru colțuri ale lumii vor fi implicate. Din păcate, vor fi folosite arme nucleare și mulți vor suferi. Va fi un război înspăimântător, însă nu va dura mult.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru toate sufletele inocente și continuați să recitați Preasfântul Meu Rozar de trei ori pe zi, pentru a ușura suferința pe care o va aduce cel de-al III-lea Război Mondial.

Vă mulțumesc, copiii mei, că răspundeți chemării mele. Să știți că în Cer e mare mâhnire în acest moment și că Eu v-am adus aceste vești dure cu inima grea.

Mama voastră, Mama Mântuirii