Sâmbătă, 07 septembrie 2013 la ora 18:25

Fiica Mea mult iubită, mulți dintre adepții Mei devotați nu acceptă în continuare Mâna Mea, deși Eu depun toate eforturile să ajung la ei prin intermediul acestor Mesaje. Aceste prețioase suflete ale Mele sunt vulnerabile deoarece multe dintre ele nu vor reuși să vadă modul în care credința lor va fi folosită pentru a susține noua liturghie care se va celebra curând și care nu Mă va cinsti pe Mine, Isus Cristos, Fiul Omului.

Mulți vor presupune, în mod eronat, că noua liturghie și noua celebrare Euharistică – deși modificate considerabil – nu pot face niciun rău. Mulți se vor îndoi, în tăcere, de anumite conținuturi ale acestora, precum și de formatul lor, găsindu-le ca fiind ciudate. Însă foarte puțini le vor contesta, crezând că acestea sunt binecuvântate de Biserică și deci nu pot fi greșite. Nu este permis să fie schimbat sau adaptat Cuvântul Meu sfânt, astfel încât să devină altceva. Biserica Mea este infailibilă dar, dacă vreun așa-numit slujitor sau conducător din Biserica Mea distorsionează Cuvântul lui Dumnezeu sau rescrie semnificația Sfintei Euharistii, atunci acela aduce blasfemii împotriva lui Dumnezeu.

Eu am fost respins de omenire și răstignit atunci când ei, inclusiv conducătorii din Templul lui Dumnezeu, au respins Adevărul. Atunci când cineva – indiferent cât înalt este statutul lui printre voi – tăgăduiește Adevărul, acela se face vinovat de erezie, și nu vine de la Mine. Totuși ei vă vor face să credeți că Adevărul este minciună. Tot ceea ce V-am învățat Eu pentru ca voi să duceți o viață creștină împlinită, ei vor nega. Mă vor scuipa pe Mine iar pe voi vă vor duce pe o cale despre care vor spune că duce la Mine, însă nu va fi așa.

Aceste lucruri, care au fost prezise, se vor împlini curând. Pregătiți-vă. Când vedeți semnele, veți ști că aceste profeții pot proveni doar de la Dumnezeu.

Al vostru Isus