Duminică, 08 septembrie 2013 la ora 21:10

Mult iubita Mea fiică, este timpul ca Grupurile Cruciadei de Rugăciune să fie create și răspândite în întreaga lume. Aceste Rugăciuni sunt date prin Puterea lui Dumnezeu și mari miracole sunt asociate cu ele.

Aceste Rugăciuni vor răspândi convertire, vor asigura vindecare fizică și vor dilua impactul războiului, al foametei și sărăciei. Astăzi Eu vă dau o nouă Rugăciune care va ajuta la reducerea cumplitei suferinței care va fi adusă de război.

Rugăciunea (120) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru oprirea răspândirii războiului

"O, dulce Isuse al meu, îndepărtează războaiele care distrug omenirea. Protejează-i de suferință pe cei nevinovați. Ocrotește sufletele care încearcă să aducă adevărata pace. Deschide inimile celor afectați de durerea războiului. Protejează-i pe cei tineri și vulnerabili. Salvează toate sufletele ale căror vieți sunt distruse de război. Întărește-ne, Isuse drag, pe noi toți cei care ne rugăm pentru sufletele tuturor copiilor lui Dumnezeu, și acordă-ne harul de a rezista suferinței de care poate vom avea parte în timpul conflictelor. Te implorăm să oprești răspândirea războiului și să aduci sufletele în Refugiul Sfânt al Inimii Tale. Amin."

Mergeți, voi toți cei care Mă ascultați, și cereți-mi Harurile de care veți avea nevoie pentru a îndura suferințele din aceste timpuri.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru oprirea răspândirii războiului
Rugăciunea (120) a Cruciadei de Rugăciune

Dulce Isuse al meu, îndepărtează războaiele care distrug omenirea.

Protejează-i de suferință pe cei nevinovați.

Ocrotește sufletele care încearcă să aducă adevărata pace.

Deschide inimile celor afectați de... citește tot