Duminică, 15 septembrie 2013 la ora 23:50

Multiubita Mea fiica, toate planurile Mele de a răscumpăra lumea își înalță roadele. Toate sunt la locul lor. Armata Mea este formată. Va crește acum și se va extinde peste tot aducând împreună cu ea multe suflete după care tânjesc. Acestei armate i-au fost date Mari Haruri de către Mine, și prin Puterea Duhului Sfânt, ei vor păstra aprinsă Flacăra Creștinismului și vor purta Torța Adevărului până în ziua cea de pe urmă. Ei vor duce Lumina lui Dumnezeu în cele mai întunecate colțuri și vor deschide ochii a milioane de oameni față de Cuvântul Adevărat al lui Dumnezeu, în timp ce apostazia devorează Biserica Mea de pe pământ. Le acord această Rugăciune a Cruciadei pentru a-i ajuta să Îmi jure Credință.

Rugăciunea (121) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru credința față de Armata lui Isus Cristos

"Isuse drag, noi rămânem uniți cu Inima Ta Preasfântă. Grăim cu autoritate Cuvântul Adevărat al lui Dumnezeu. Vom merge până la capătul pământului pentru a răspândi Adevărul. În Numele Tău nu vom accepta nici o falsă doctrină nouă, alta decât cea pe care Tu Însuți ne-ai învățat-o. Vom rămâne adevărați soldați, loiali și statornici în credința noastră. Îi vom trata cu dragoste și compasiune pe cei care Te trădează, în speranța că se vor întoarce la Tine. Vom fi fermi dar răbdători cu cei care ne persecută în Numele Tău. Vom merge victorioși pe tot drumul către Noul Tău Paradis. Promitem ca prin durerea și suferința noastră să aducem toate acele suflete pierdute care sunt înfometate de dragostea Ta. Te rugăm, acceptă rugăciunile noastre pentru toți păcătoșii din lume, spre a putea deveni o familie unită în dragoste pentru Tine, în Noua Eră de Pace. Amin."

Mergeți, Rămășița Armatei Mele, conștienți fiind că vi s-a dat tot ajutorul și Harurile pentru a izbuti în această ultimă Sfântă Misiune de pe pământ, astfel încât să pot aduna toți copiii lui Dumnezeu de pe fața acestui pământ și să îi aduc în Noul Meu Paradis

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru credință față de Armata lui Isus Cristos
Rugăciunea (121) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, noi rămânem uniți cu Inima Ta Preasfântă.

Grăim cu autoritate Cuvântul Adevărat al lui Dumnezeu.

Vom merge până la capătul pământului pentru a răspândi Adevărul.

În Numele Tău nu vom accepta... citește tot