Luni, 16 septembrie 2013 la ora 16:20

Fiica Mea dragă, rasa umană este, în mare măsură, insensibilă la Existența Mea. Foarte mulți știu puține despre Mine, Tatăl lor, Creatorul lor. Slujitorii Mei sfințiți, inclusiv cei care cred în Mine, Creatorul a toate câte sunt, au eșuat în pregătirea oamenilor pentru pedeapsa cu care se pot confrunta dacă nu își dau seama de căile lor greșite.

Dorința de a crede că “totul va fi bine” a condus la faptul că mulți dintre copii Mei nu cred în existența iadului. Acesta este un loc în care ajung oamenii care refuză Milostivirea Mea, intervenția Mea de a salva sufletele. Păcatul de moarte care nu a fost șters prin reconciliere va conduce sufletele în abisul iadului. Cei care nu sunt vinovați de păcat de moarte, însă nu cred în Mine, și în schimb cred într-o existență care a fost creată și fabricată în mintea lor de către idolii falși, aceștia trebuie să se teamă.

Dacă Mă veți respinge pe Mine, Creatorul vostru, vă veți întoarce împotriva Mea. Vă veți izola singuri. Atunci când adevărul Divinității Mele vă va fi revelat, mulți dintre voi vă veți opune cu înverșunare Mie, și orice aș face Eu nimic nu vă va salva din focurile iadului. Eu pot să folosesc orice Putere Divină, dar nu voi putea niciodată să vă forțez să acceptați Milostivirea Mea. Nimic nu vă va putea ajuta în afară de rugăciunile sufletelor alese. Aceasta înseamnă că nu veți vedea niciodată Fața Mea. Oricine vă spune că nu contează dacă nu acceptați Existența Mea, este un mincinos. Doar cei care Mă acceptă pe Mine, și numai prin Milostivirea unicului Meu Fiu, pot să intre în Împărăția Mea. Dacă sunteți un suflet bun și iubitor, însă continuați să Mă respingeți – chiar și atunci când Adevărul vă va fi făcut cunoscut – atunci și voi veți fi alungați de la Mine. Viața veșnică nu va fi a voastră.

Eu revărs acum Darul purificării asupra voastră, a tuturora, în mod special asupra ateilor și păgânilor. Această purificare va fi dureroasă, dar în multe cazuri va deschide ochii către Adevăr. Vouă celor născuți în familii păgâne, și care n-aveți nici o vină pentru asta, Eu vă voi oferi milostivire. Însă acelora dintre voi cărora v-a fost dată Evanghelia și care știți despre Existența Sfintei Treimi a lui Dumnezeu, dar care Mă respingeți acum, până când nu vă întoarceți și nu vă ispășiți păcatele voastre, vă spun: pentru voi nu va exista decât o slabă speranță. Apoi trebuie să implorați salvarea sufletului vostru.

Tatăl vostru, Dumnezeu cel Preaînalt