Marți, 17 septembrie 2013 la ora 22:45

Fiica Mea mult iubită, când această Lucrare ți se pare dificilă și eziți să dai lumii vești rele, trebuie să înțelegi că tu ești doar mesagerul. Tu ești un instrument al lui Dumnezeu cel Sfânt, cel Preaînalt, și datoria ta este să răspunzi Chemării Sale. Supunerea ta este esențială și nu trebuie să te temi de repercusiunile pe care le-ai avea de suportat ca profet al Domnului.

Toate evenimentele prezise au fost stabilite încă de la început și fac parte din Planul Lui Dumnezeu de a împlini Legământul de a-i aduna, în sfârșit, pe toți copiii Lui, pentru ca ei să poată trăi în armonie în Voia Sa Divină. Bătălia finală între ierarhia Tatălui Meu și cea a celui rău implică faptul că mulți oameni, care se lasă expuși, vor fi infestați de păcat și se vor întoarce împotriva fraților lor care Îi rămân loiali Lui Dumnezeu.

Când se va purta bătălia, multe atrocități vor fi făcute fără milă de către inamicii Lui Dumnezeu împotriva copiilor Săi iubiți. Însă, așa cum v-am spus înainte, ei pot ajunge doar până la un punct, deoarece ei nu au puterea sa distrugă umanitatea, cu toate că ei cred că pot face acest lucru.

Liniștiți-vă cu toții, deoarece Tatăl Meu va interveni în acțiunile haine ale celor care vor să controleze toate națiunile și El îi va lovi de moarte pe aceia care îndrăznesc să le facă rău copiilor Lui. Multe suflete sărmane vor suferi în timpul acestor persecuții, dar Tatăl Meu este mult milostiv. Puterea Sa e intangibilă. Mâna Sa este Atotputernică. El poate, oricând, să îi înlăture pe inamicii Lui. Însă profețiile prezise, și care trebuie să aibă loc înainte de A Doua Mea Venire, sunt o realitate. Ele se vor desfășura într-un fel care poate să nu fie evident pentru voi toți, dar să știți aceasta. Rugăciunea este arma voastră. Rugăciunea vă va asigura armura de care aveți nevoie pentru a-l învinge pe cel rău. Rugăciunea va dilua impactul războiului, al suferinței și al oricărui fel de persecuție pricinuită rasei umane de către inamicii Lui Dumnezeu. Rugăciunea vă va salva pe voi și pe toți cei pentru care vă rugați. Rugăciunile voastre vor distruge răul și când va veni Marea Zi, veți plânge lacrimi de bucurie când veți fi martori la Noua Generație a acelor miliarde de oameni care au fost salvați datorită răspunsului vostru la Chemarea Mea.

Cu toate că Mesajele Mele aduc un amestec de tristețe, teamă, frustrare – ele aduc de asemenea și speranță, deoarece determină multe convertiri. Planul Tatălui Meu este necunoscut celor mai mulți dintre voi. Ceea ce trebuie să înțelegeți este aceasta. Planul Său îi va distruge pe toți inamicii Lui. Permițând ca toate aceste încercări să se întâmple, El va elibera, în sfârșit, rasa umană de robia păcatului. Fiți răbdători. Fiți calmi. Căci curând bucuria, iubirea și pacea vor fi în sfârșit ale voastre pentru veșnicie.

Eu vin doar pentru că noi suntem una – o familie sfântă în Împărăția Lui Dumnezeu. Eu vin să vă aduc la Tatăl Meu. Eu vin pentru a îndeplini Voia Sa Divină și pentru a împlini Legământul. Eu vin să vă aduc vouă Adevărul.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos