Miercuri, 18 septembrie 2013 la ora 23:20

Mult iubita Mea fiică, vă rog să recitați această rugăciune specială a Cruciadei pentru a-i consacra pe toți cei apropiați vouă, astfel încât să îi pot acoperi cu Sângele Meu Prețios.

Rugăciunea (122) a Cruciadei de Rugăciune: Consacrare la Preasfântul Sânge al lui Isus Cristos

"Isuse drag, Te rog așează-mă pe mine, familia mea, prietenii mei și națiunea noastră sub protecția Prea Scumpului Tău Sânge. Tu ai murit pentru mine, iar Rănile Tale sunt rănile mele, deoarece accept cu demnitate suferința pe care o voi îndura până la a Doua Ta Venire. Sufăr cu Tine, Isuse, în timp ce Tu încerci să-i aduni laolaltă în Inima Ta pe toți copiii lui Dumnezeu, pentru a avea viață veșnică. Acoperă-mă cu Sângele Tău Preasfânt, pe mine și pe toți cei care au nevoie de ocrotirea Ta. Amin."

Tot ce trebuie să faceți este să aveți încredere în Mine, iar Eu îi voi proteja pe cei ce Mă cheamă pentru a mântui sufletele lor și sufletele altora.

Mergeți și pregătiți-vă pentru Ziua Judecății. Vă binecuvântez pe toți și vă voi da puterea de a continua cu devotament Cruciada Mea de Rugăciune.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Consacrare la Preasfântul Sânge al lui Isus Cristos
Rugăciunea (122) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, Te rog să mă consacri pe mine, familia mea, prietenii mei și națiunea noastră, Protecției Preasfântului Tău Sânge.

Tu ai murit pentru mine, iar Rănile Tale sunt rănile mele, deoarece accept... citește tot