Sâmbătă, 21 septembrie 2013 la ora 12:22

Mult iubita Mea fiică, multe lucruri se vor întâmpla în lume pe măsură ce crește puterea falsului profet și oricine va îndrăzni să îl conteste va fi ignorat, chiar fiind în pozițiile cele mai înalte din Biserica Mea.

Dezacordurile politice vor avea ca rezultat împărțirea pământului în patru părți. Patru imperii puternice se vor forma, ca sursă principală din care vor escalada războaiele. Pe măsură ce crește puterea acestor imperii, ele vor controla tot mai multe părți ale lumii, însă nu pe toate, pentru că aceasta nu va fi permisă de către Tatăl Meu.

Fiecare dintre aceste imperii va lupta împotriva celorlalte, deși ele vor pretinde că lucrează împreună. Pe măsură ce neîncrederea crește, fiecare din ele va încerca să le depășească pe celelalte și lupta va fi continuată. Ele vor distruge părți mari din bietele lor națiuni. Oamenii asupra cărora ei guvernează vor avea tot mai puțină putere iar democrația va atârna de un fir de păr. Acei oameni inocenți și în suferință sunt cei cărora li se va acorda Protecția lui Dumnezeu, dacă au Pecetea Dumnezeului celui Viu.

Niciodată să nu subestimați acest Dar al lui Dumnezeu. Pecetea Dumnezeului celui Viu vă va apăra de moartea trupului și a sufletului în timpul războaielor. Vă rog să o dați cât mai multor oameni, în toate națiunile.

Egiptul și Siria vor fi implicate într-o luptă pentru putere, care va avea repercusiuni pentru Israel. Dușmanii Evreilor sunt mulți. Toate războaiele care implică și au ca țintă aceste două națiuni vor conduce la o bătălie finală care va implica Israelul, iar acesta va suferi cel mai groaznic genocid de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace.

Căderea și înălțarea Ierusalimului au fost profețite, și aceste bătălii trebuie să aibă loc înainte ca toate profețiile să se împlinească.

 
Isus al vostru