Sâmbătă, 21 septembrie 2013 la ora 13:45

Fiica Mea prea iubită, Puterea Mea va crește în inimile credincioșilor acum când ei, prin Puterea Duhului Sfânt, vor simți un sentiment de liniște, în ciuda marii apostazii din Biserica Mea care începe să fie observată.

Eu, prin Puterea și Gloria preaiubitului Meu Tată, vă voi da vouă, discipolii Mei dragi, putere mare și curaj în timpul acestor încercări. Aceste Daruri vă sunt date prin Cruciadele de Rugăciune pentru că, fără ele, vă va fi imposibil să rezistați persecuției religioase care va veni. Aceste Daruri vă sunt date pentru ca să-i puteți salva pe alții, care vor refuza Chemarea Mea din Cer și care se vor rătăci, neștiutori, până în vizuina leului, unde toate forțele iadului se vor dezlănțui. Odată ajunși în abisul întunericului ei vor fi atrași în ritualuri păgâne. Sufletele lor vor fi deschise către spiritul răului și, în scurt timp, vor deveni orbi în fața Adevărului – Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu, cel care a fost arătat încă de la început.

Mulți Mă vor trăda, acceptând aceste minciuni, cu toate că, prin Moartea Mea pe Cruce, și lor le-a fost dat Adevărul. Când eram pe Pământ, mulți dintre discipolii Mei M-au trădat, în zilele de dinaintea Răstignirii Mele. Imitându-i pe Farisei, ei au strigat aceste cuvinte: “Pleacă de la mine, vorbești erezii. Îți bați joc de fariseii care vorbesc în Numele lui Dumnezeu. Ești un mincinos și spui nelegiuiri. Tu ești fiul satanei.”

Acum, când vă pregătesc pe toți pentru A Doua Mea Venire, voi veți scuipa din nou aceleași acuzații. Eu vin acum, prin aceste Mesaje Divine din Cer, pentru a vă aduce Adevărul, deși voi știți totul despre Mine. Fac aceasta pentru că Adevărul va fi abolit în Biserica Mea. În curând veți accepta minciunile în Numele Meu iar Adevărul nu va mai putea fi aflat nicăieri.

Amintiți-vă aceste cuvinte. Eu vin doar pentru a Îmi împlini Promisiunea față de Tatăl Meu. Eu vin pentru a vă aduce salvarea finală care v-a fost promisă. Satana nu vrea ca acest lucru să se întâmple, însă el nu Mă poate opri. Dar ceea ce (el) va face este să împiedice pe mulți dintre copiii lui Dumnezeu să accepte Milostivirea Mea finală. El va face aceasta cu ajutorul dușmanilor Mei pe care i-a sedus acum în Biserica Mea de pe Pământ.

Treziți-vă, cei care dormiți. Eu voi veni ca un hoț în noapte. Numai cei care sunt pregătiți vor fi salvați.

Al vostru Isus