Marți, 24 septembrie 2013 la ora 11:18

Preaiubita Mea fiică, cele patru părți ale lumii la care mă refer Eu sunt cele patru mari imperii – Statele Unite, Rusia, Europa și China. Toate profețiile care au fost prezise implica aceste puteri în jurul cărora se vor desfășura toate tulburările din structurile religioase și politice.

Siria și Egipt, prin neliniștile din țările lor, vor deveni catalizatorii unui război mare în care vor fi implicate cele patru mari puteri. Aceste puteri vor fi interconectate pentru a crea un regim unificat, care va fi folosit pentru a controla bogățiile și populația lumii.

Războiul religios va fi nucleul acestui control, iar liderii aleși în Bisericile Mele Creștine vor fi doborâți și distruși în pregătirea pentru fiară, care va controla toate cele patru imperii. Niciunul dintre conducători, care sfidează Cuvântul Lui Dumnezeu sau care încearcă să-i distrugă pe copii lui Dumnezeu, nu va primi de la Dumnezeu autoritatea de a îi lua, cu forța, pe cei ale căror nume sunt scrise în Cartea Vieții. Și, când vorbesc de Creștini și de nevoia ca ei să-Mi rămână loiali Mie, Mă refer de asemenea la Evrei, deoarece Arhanghelul Mihail, protectorul lor, va veghea asupra lor și îi va ajuta să îndure persecuția pe care o vor avea de suferit ei, ca popor ales al lui Dumnezeu.

Planul Lui Dumnezeu a fost trasat și toți îngerii și sfinții din Ceruri se pregătesc acum, pentru a Mă ajuta în Misiunea Mea de a-i uni pe toți și de a-i proteja pe aceia care Mă iubesc, de marea înșelăciune, care a fost creată pentru a păcăli lumea. Niciodată ca acum, răutatea împotriva lui Dumnezeu nu a fost atât de mult coordonată de către rasa umană. Niciodată până acum, omul muritor nu a fost capabil să cauzeze atâta suferință, prin preluarea puterii cu scopul de a controla, așa cum se întâmplă în acest moment al istoriei. Acum în fața ochilor voștri se desfășoară Marea persecuție împotriva copiilor lui Dumnezeu, creată de satana cu ajutorul conștient al femeilor și bărbaților avizi de putere și care sunt în poziții de mare influență. Cu toate acestea, mulți dintre voi nu o puteți vedea pentru că ați fost păcăliți.

Al vostru Isus