Marți, 24 septembrie 2013 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, cât de singur Mă simt atunci când atât de mulți, inclusiv cei loiali Cuvântului Meu Sfânt, petrec atât de puțin din timpul lor în Compania Mea. Cât de mult tânjesc să îmi acorde atenție chiar și numai pentru un moment din zi. Atât de mulți M-au uitat și, în multe cazuri, ei Mă consideră ca de la sine înțeles. Nu știți că, vorbind cu Mine, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, voi revărsa Harurile Mele asupra voastră? Cei care Mă consolează vorbind cu Mine – în orice mod care este mai ușor pentru ei – obțin o pace interioară, care nu poate fi găsită în lume nicăieri în altă parte.

Când căutați plăcere, confort și stimulare, izbucnirile voastre de satisfacție sunt de scurtă durată. Nimic, nici cele mai mari comori din lume, nu vă vor satisface. Numai datorită Mie – Marii Mele Milostiviri – vi s-a acordat cea mai mare comoară – Darul unei vieți pline de mare slavă, un decor minunat, un corp perfect, frumos, și capacitatea de a simți o iubire permanentă, care vă va copleși și vă va aduce o imensă fericire. Aceasta este Viața Veșnică iar timpul ca Eu să vă aduc în Noua Mea Împărăție pe Pământ este aproape.

Dacă vorbiți cu Mine și-Mi cereți să Vă pregătesc pentru această Măreață Zi, veți fi pregătiți, însă este nevoie de timp pentru a face schimbările care vi se cer pentru Marea Zi a Domnului.

Ca o mireasă și un mire, trebuie să aveți totul pregătit înainte de Ziua Marii Binecuvântări. Trebuie să vă pregătiți familia, prietenii, rudele, cu mult timp înainte. Apoi, în acea Zi, când Voi veni să înfăptuiesc această Tranziție Glorioasă, voi trebuie să fiți pregătiți atât în trup cât și în suflet, ca astfel să fiți vrednici să intrați în Noul Paradis.

În fiecare zi pe care o petreceți, ocupați cu nevoile altora, trebuie să vă rezervați cel puțin zece minute din acea zi pentru ispășirea păcatelor voastre. Acest lucru este foarte important, pentru că Eu vă iubesc și Mă bucur să vă primesc. Pentru a comunica în mod corespunzător cu Mine, trebuie mai întâi să veniți mereu înaintea Mea ca un slujitor smerit. Când îngenuncheați în fața Mea sau pur și simplu comunicați cu Mine în inima voastră, începeți întotdeauna prin a spune:

Isuse iartă-mă, căci am păcătuit.

După aceasta, veți simți Prezența Mea și Eu voi trăi în sufletul vostru. Cu cât vă întoarceți de mai multe ori la Mine, cu atât veți fi mai aproape. Astfel, în curând, Eu vă voi deveni un prieten fără de care nu puteți trăi. Apoi, vă veți întoarce la Mine pentru orice lucru cât de mic și Eu voi fi acolo. Mă voi asigura mereu că aceia dintre voi care își petrec timpul în Compania Mea vor fi în Grațiile Mele, iar Binecuvântările Mele le vor aduce liniștea sufletului și pacea minții. Amintiți-vă că Eu răspund imediat celor ce Mă caută.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Rugăciunea slujitorului umil
Rugăciunea (27) din Alte rugăciuni

Când îngenuncheați în fața Mea sau pur și simplu comunicați cu Mine în inima voastră, începeți întotdeauna prin a spune:

Isus @ 24 sep 2013, 18:00

Iartă-mă Isuse, căci am păcătuit.

Amin.