Luni, 23 mai 2011 la ora 14:30

Iubita Mea fiică, tu acum suferi chinurile pe care Eu le îndur pentru păcatele omului. Așa se simt. Tu cunoști acum un crâmpei din suferința Mea cu care Mă confrunt în fiecare clipă a zilei voastre. Nu e nimic de care să vă fie teama, fiica Mea, în ce privește Marele Avertisment.

Marele Avertisment va fi un eveniment dramatic

Evenimentul îi va șoca pe mulți, căci va fi un eveniment dramatic în care cerul se va deschide și Flăcările Milostivirii vor izbucni peste tot în lume. Mulți oameni nu vor înțelege ce se întâmplă în realitate. Atât de șocați vor fi, încât vor crede în mod greșit că a venit sfârșitul lumii. Spune-le să se bucure că vor fi martorii Gloriei Mele căci acesta, dacă sunteți bine pregătiți pentru el, va fi cel mai spectaculos exemplu al Milostivirii Mele, de la ziua Răstignirii Mele încoace. El va fi harul vostru salvator, copiii Mei, și-i va apăra pe cei care altminteri ar fi fost condamnați să intre în adâncurile iadului.

Copiii Mei din întreaga lume trebuie să avertizeze sufletele pierdute la ce să se aștepte. Îndemnați-i să caute reconcilierea prin mărturisirea păcatelor, acum. Este foarte important să ajungă cât mai mulți în starea de har înainte de eveniment, căci poate nu vor supraviețui acestui eveniment, din cauza șocului. Este mult mai bine să asistați mai întâi la acest spectaculos eveniment Divin, decât să fiți nepregătiți în ziua Judecății.

Fiți cu toții puternici. Bucurați-vă, toți cei care Mă urmați cu credință, pentru că vi se va arăta pentru o clipă Prezența Mea Divină, la care înaintașii voștri nu au fost martori niciodată în timpul vieții. Rugați-vă și pentru ceilalți copii ai Mei. Spuneți Adevărul acum, cât mai puteți. Ignorați-le disprețul, deoarece dacă acum ei trec la fapt și se roagă pentru iertarea păcatelor lor, mai apoi, după ce marele miracol va avea loc, vă vor mulțumi.

Acum mergeți în Pace. Să nu vă fie frică. Doar rugați-vă pentru sufletele necredincioase, ca să nu moară în păcat de moarte.

Mântuitorul vostru Divin, Isus Cristos