Joi, 03 octombrie 2013 la ora 22:35

Preaiubita Mea fiică, acum când începe Crucificarea Bisericii Mele pe Pământ, trebuie să fiți atenți la toate semnele, care au fost prevestite.

Dușmanii lui Dumnezeu vor imita fiecare aspect al Propriei Mele Crucificări, începând cu pângărirea Trupului Meu. Când am fost târât în fața călăilor Mei, aceștia M-au dezbrăcat, pentru a Mă batjocori și a Mă rușina. Atunci ei M-au îmbrăcat în roșu – culoarea asociată cu fiara. Apoi s-au certat pentru a decide cine va bate primul cui în Trupul Meu. Apoi, ca niște sălbatici, Mi-au smucit Picioarele și Mi-au întins Brațele atât de tare încât Mi le-au smuls din Încheieturi, pentru ca astfel să-Mi provoace și mai multă durere. Pentru a Mă face să sufăr și mai mult, ei au bătut cuiele prin palmele Mâinilor Mele într-un astfel de unghi, încât să iasă prin Încheieturi. Brațele Mele au fost trase în două unghiuri diferite și Eu am atârnat într-o poziție dureroasă, ciudată, calculată pentru a-Mi provoca maxim de durere și umilință.

Au tras la sorți pentru a hotărî care să fie ultimii opt oameni care să conducă tortura sângeroasă pe care au cauzat-o Trupului Meu. Au strigat obscenități, M-au pălmuit și Mi-au dat pumni, M-au lovit cu picioarele în stomac și au răcnit ca sălbaticii. M-au pângărit în toate felurile, pentru a arăta tuturor celor prezenți ca martori la moartea Mea pe Cruce că Eu eram pedepsit pentru așa-zisele Mele minciuni periculoase. Am fost omorât pentru a fi redus la tăcere și pentru ca să fie împiedicat Cuvântul Lui Dumnezeu să ajungă la suflete.

Același lucru se va întâmpla în curând. Dușmanilor Mei nu le va fi de ajuns să schimbe Prezentarea Euharistiei Mele – ci ei vor și pângări, din nou, Trupul Meu. Ei Mă vor pângări la fel ca și atunci. Se va folosi culoarea roșie; ei vor face gesturi înaintea Crucii Mele și Mă vor insulta cu noile lor ritualuri. Numai cei care recunosc semnele își vor da seama când aceste sacrilegii vor fi prezentate lumii cu entuziasm, cu multă pompă și strălucire.

Noile omilii vor fi niște absurdități, și mare parte din noile liturghii nu vor avea nici un sens. Cei care cunoașteți Învățăturile Mele, fiți atenți la declarațiile derutante, ilogice și complicate, care vor acompania introducerea noilor învățături și revizuirea credințelor din vechime. Ele nu numai că vă vor deruta și vor aduce mare neliniște în sufletele voastre, ci vor fi și pline de contradicții și minciuni, care nu ar putea niciodată veni de la Mine, Isus Cristos.

Vouă vi s-a dat Adevărul încă din vremea în care am umblat pe Pământ. Acum vi se vor prezenta minciuni, făurite pentru a vă întoarce de la Dumnezeu. Asigurați-vă că sunteți vigilenți, căci veți fi atrași și îndreptați spre doctrine false. Doctrina întunericului, planificată meticulos de mulți ani, va coborî asupra voastră în curând. Nu trebuie niciodată să acceptați promisiuni care contrazic Cuvântul Meu. Când veți vedea că aceste lucruri se întâmplă, veți ști că ele au fost aduse asupra voastră de către spiritul răului, pentru a distruge șansa voastră la salvarea veșnică.

Al vostru Isus