Duminică, 06 octombrie 2013 la ora 23:30

Fiica Mea mult iubită, vocea falsului profet turuie despre tot ce este sacru în Biserica Mea. Cu toate astea, puține se vor spune despre importanța de a susține Învățăturile lui Dumnezeu, Sacramentele și Proclamarea Adevărului. În schimb, veți vedea diversiuni, cum ar fi îngrijirea celor săraci și flămânzi din această lume, iar aceasta va fi considerată a fi prima voastră sarcină în calitate de slujitori ai lui Dumnezeu.

Ca adepți și slujitori ai lui Dumnezeu în Biserică, trebuie ca în primul rând să fiți devotați Adevărului pe care Eu vi l-am spus. A-i iubi pe cei săraci și pe cei flămânzi și a-i ajuta, este un lucru bun, însă Biserica Mea de pe Pământ are un rol mult mai mare, pe care și l-a asumat în fața Mea prin jurământ. El implica faptul că împreună cu tot ceea ce Eu v-am învățat, voi trebuie să răspândiți Adevărul – iar voi veți face aceasta dacă Mă iubiți cu adevărat.

Biserica are Misiunea de a răspândi Adevărul Învățăturilor Mele. Dacă luați în considerare un singur aspect al Cuvântului Meu, și anume ajutorarea sărmanilor, acest lucru este admirabil însă poate să inducă în eroare, deoarece Învățăturile Mele afirmă clar că voi trebuie să-i ajutați pe cei săraci sufletește. Ajutați-i să-și vindece sufletele mai înainte de a-i ajuta să se elibereze de necazurile vieții. Dacă v-aș da un om sărman și v-aș ruga să-l ajutați, cum ați face aceasta? I-ați da haine? Bani să-și hrănească familia? Sau ați vrea mai degrabă ca Eu să-i salvez în primul rând sufletul?

Curând vi se va spune să vă concentrați toată atenția asupra săracilor acestei lumi. Vi se vor cere bani – iar aceștia vor fi adunați din diferite surse pentru a-i ajuta pe săracii lumii, pe cei rămași fără loc de muncă și fără adăpost. Vi se va spune că Eu, Isus Cristos, i-am iubit întotdeauna pe cei săraci. Problema este aceasta. Eu îi caut mai întâi pe ce săraci sufletește – pentru a-i elibera de viețile lor pierdute. Cei săraci cu sufletul – cei care au prea puține sentimente față de Dumnezeu – sunt cei după care tânjesc Eu. Fericiți cei săraci care au puțin în această viață, dar care Mă iubesc pe Mine, căci acești oameni nu sunt deloc săraci. Omul bogat, care nu simte nicio iubire față de Mine are mai mare nevoie de Iubirea, Milostivirea și Compasiunea Mea, decât cei care sunt nevoiți să-și procure mâncare, haine și adăpost. Trebuie să vă concentrați atenția asupra iubirii pentru Mine și a cererii ca Eu să vă salvez. Sacramentele vor fi forța care îi va slava pe cei care sunt bogați sau săraci dar nu au niciun pic de iubire față de Mine.

Curând lideri din Bisericile Mele de pretutindeni vă vor spune să vă folosiți credința pentru a crea o campanie politică în lume care va avea scopul de a-i salva pe cei săraci. Nu se va menționa nimic care să vă îndemne să vă pregătiți pentru cea de-a Doua Mea Venire, pentru că ei nu vor cuteza să vă pregătească pentru această Zi Măreață. Ei în schimb vă vor distrage atenția de la Mine, cerându-vă să petreceți mai mult timp onorând lucrările falsului profet.

În foarte scurt timp, vor fi făcute statui sfinte, relicve, afișe, cupe și tablouri de mari dimensiuni reprezentându-l pe falsul profet și vor fi plasate în Bisericile de pretutindeni. Imaginea sa, căreia în timp i se va alătura cea a anticristului, va decora multe locuri publice, biserici, centre politice, și va fi afișată chiar și în țări ale căror parlamente vor fi văzute îmbrățișând Biserica Catolică într-o „nouă lumină”. Acest lucru va da naștere unei noi forme de falsă evanghelizare și, din cauză că se va adresa unei societăți laice moderne, va atrage admiratori din lumea întreagă.

Nici un cuvânt nu va face referire la importanța Sfintelor Sacramente așa cum au fost date ele lumii și nici la Harurile importante pe care acestea le aduc. În schimb, fiecare dintre acestea va fi degradat – i se vor aduce semnificații suplimentare pentru a plăcea celor care le refuză în forma de acum. Aceasta se va face în speranța că urâciunea care a profanat Sacramentele Mele va fi oferită cât mai multor oameni posibil, pentru a-i îndepărta de Dumnezeu, și pentru ca dușmanii lui Dumnezeu să-și poată desăvârși pactul cu diavolul.

În acest timp al istoriei, diavolul îi va amăgi pe mulți care aparțin Bisericii Mele. El va face aceasta în cel mai fermecător și mai convingător mod posibil, justificând minciunile atunci când slujitorii săi vor spune că Eu aș permite aceste noi schimbări. Eu, Isus Cristos, voi fi citat greșit, pentru ca el să câștige suflete. Învățăturile Mele vor fi distorsionate pentru a distruge Biserica Mea și pentru a fura acele suflete care sunt cel mai aproape de Mine. Milioane de oameni neglijenți vor accepta minciunile. Trebuie să vă rugați pentru aceștia în speranța că își vor da seama, în timp, că ceva nu este în ordine.

Atunci când Eu desemnez lideri și când un suflet ales a fost desemnat să răspândească Sfântul Meu Cuvânt în Biserica Mea de pe Pământ, Adevărul este mereu direct, clar, concis și la obiect. Când vi se îndrugă minciuni, cu ajutorul influenței exercitate de spiritul celui rău, veți deveni confuzi. Frazele vor fi lipsite de sens. Așa-zisele îmbunătățiri prezentate de dușmanii din Biserica Mea denotă că Adevărul nu este „suficient de bun”.

Cuvântul Meu, Sacramentele și Învățăturile Mele nu au nevoie să fie îmbunătățite, întrucât ele au provenit de la Mine. Eu Sunt Dumnezeu. Eu Sunt Desăvârșit. Cuvântul Meu va rămâne în veci. Orice om care calcă în picioare Preasfântul Meu Cuvânt este un dușman al lui Dumnezeu. Mânia Mea este mare în acest moment și să știți că un om care tratează fără respect Trupul Meu, Preasfânta Mea Euharistie, dar spune că îndrumă poporul Meu, de fapt nu face acest lucru. Eu Nu voi cere niciodată vreunui lider din Biserica Mea să modifice Cuvântul lui Dumnezeu introducând noi semnificații sau noi interpretări. Acest lucru nu se poate întâmpla niciodată.

Al vostru Isus