Vineri, 11 octombrie 2013 la ora 22:30

Mult iubita Mea fiică, să știi că Eu sunt alături de tine în fiecare zi, în fiecare minut, așteptând răspunsul tău. Există momente când ai foarte multe de făcut legat de această Misiune, însă tu trebuie să-ți găsești întotdeauna timp pentru Mine, Isus al tău. Nu uita că Eu Sunt mereu Prezent și întotdeauna răspund tuturor celor care Mă cheamă. Nimic nu trebuie să vă separe vreodată de Prezența Mea, pentru că timpul pe care Mi-l oferiți Mie vă va asigura mari Haruri.

Astăzi vă cer vouă, tuturor celor care acceptați că Eu vorbesc acum întregii lumi prin Cartea Adevărului, să vă pregătiți. Niciodată să nu permiteți ca Mesajele Mele să vă provoace îngrijorare, neliniște sau panică. Niciodată să nu credeți că v-aș cere să fugiți din casele voastre în refugii, pentru că această solicitare nu vine de la Mine. Refugiile despre care Eu vorbesc sunt acele locuri unde va trebui să mergeți la Liturghie și ca să primiți Sacramentele.

Peste tot în lume, slujitorii Mei loiali se pregătesc acum pentru venirea acelei zile în care Jertfa zilnică a Liturghiei nu va mai fi.

Trebuie să păstrați mereu Pecetea Binecuvântată a Dumnezeului Celui Viu în casele voastre, în orice format puteți, pentru ca să o și purtați cu voi. Acest lucru vă va proteja față de orice fel de persecuție și veți obține puterea necesară pentru a rămâne credincioși față de Dumnezeu și față de tot ce este stabilit în mod clar în Preasfânta Biblie.

Liniștiți-vă cu toții și să știți că Dumnezeu este Atotputernic și nici o acțiune, oricât de rea ar fi, nu se poate să nu fie nimicită de El.

Aceia dintre voi care aleg să răspundă la Chemarea Mea sunt binecuvântați. Voi, la rândul vostru, prin actul vostru de dragoste față de aproapele, veți răspândi Pecetea Dumnezeului celui Viu peste tot pe unde mergeți. Acum, trebuie să procedați astfel. Să aveți încredere în Mine. Să nu vă simțiți niciodată neliniștiți, deoarece Eu nu răspândesc teama. Eu răspândesc Adevărul, care poate fi copleșitor pentru unii. Eu sunt Protectorul vostru, Mântuitorul vostru, Eu voi veni în curând pentru a vă aduce salvarea finală și veacul ce va să vină, și care nu va avea nimic rău. Fiți în pace. Eu vă voi călăuzi și proteja pe voi toți și vă voi da Harul perseverenței în toate încercările care vă stau în față.

Al vostru Isus