Duminică, 13 octombrie 2013 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, aceia dintre voi care vă simțiți abandonați și nesiguri de Dragostea Mea pentru lume, nu trebuie să renunțați niciodată să Mă chemați să vă ajut. Veți simți, din când în când, un sentiment de deznădejde, un sentiment de teamă și de singurătate atunci când urmați Sfântul Meu Cuvânt dat lumii prin Sfânta Evanghelie. Chiar și acum, când Sfânta Mea Evanghelie încă vă mai este prezentată, vă veți simți foarte izolați, deoarece foarte puțini oameni pun în practică ceea ce Eu i-am învățat prin Sfântul Meu Cuvânt.

Când spuneți că vă iubiți vecinul și apoi îl calomniați, încă îmi aparțineți Mie. Când spuneți că voi credeți în cele Zece Porunci, dar le adaptați pentru a corespunde propriului vostru stil de viață, atunci sunteți orbi în fața Adevărului. Când acceptați Sacramentele date vouă prin Mine, dar le încălcați, atunci Mă insultați. Când predicați altora Sfântul Meu Cuvânt și apoi vă puneți pe voi mai presus de alții, spunând că sunteți mai merituoși decât ei în Ochii lui Dumnezeu, atunci Mă ofensați. Când declarați că nu mai contează Cuvântul lui Dumnezeu într-o lume modernă și că el trebuie adaptat pentru a fi pe placul lumii laice, atunci scuipați în Fața lui Dumnezeu. Când credeți că acele cunoașteri ale voastre despre Mine sunt superioare Cuvântului Meu așa cum vi-l dau Eu acum prin aceste Mesaje, și că acestea conțin erori, voi sunteți ignoranți față de Adevăr. Voi nu Mă cunoașteți pe Mine pentru că nu Mă recunoașteți.

Deci, chiar și aceia dintre voi care vă simțiți mulțumiți în privința modului în care înțelegeți Sfântul Meu Cuvânt, însă Mă respingeți acum în această Misiune – și voi M-ați abandonat. Mai ales voi trebuie să-Mi cereți ajutorul căci sunteți nimic fără Mine.

Al vostru Isus